Ti mennyi idő alatt találtatok magatokra megint? (17/f)
Figyelt kérdés
Pár napja szakítottunk a barátnőmmel, akivel 2 évig együtt voltam. Nincs semmi "szerelmi bánatom", mivel már nem szerettük egymást amikor szakítottunk, inkább felszabadulásként éltem meg. A kapcsolat alatt túl sok időt fektettem bele a kettőnkbe, és sok barátomat elveszítettem. Nos a kérdésem pontosan az lenne, hogy ti egy ilyen hosszabb kapcsolat vége után mennyi idő alatt szereztetek újra barátokat, mennyi idő alatt állt helyre az életetek?2018. júl. 27. 23:51
1/1 anonim válasza:
Nekem azért kellett egy kis idő, mire minden vissza állt a rendes helyére, ha tippelnem kellene úgy 1 hónap.. De egyébként szerintem ez attól is függ hogy a barátaid 'visszafogadnak-e' mert pl én olyan szerencsés voltam hogy várták hogy visszaterjek hozzájuk! Szóval szerintem neked is max 1 hónap alatt vissza áll a napi rutinod és majdnem minden a régi lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!