Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit javasoltok be jelöljem? ...

Mit javasoltok be jelöljem? Itt találtatok már barátot? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan egy hónapja valaki fel tett egy kérdést itt az oldalon válaszoltam neki és oda írtam hogy aki akar az nyugodtan írhat nekem szívesen barátkoznék erre egy másik személy is válaszolt erre a kérdésre és írt nekem hogy szívesen barátkozna velem igaz még nem ismer párszor beszéltünk is itt aztán kérdezte hogy van e facebookom és mondta hogy igen erre el küldte hogy ki ő és meg is találtam ő 20 éves én 18 fiúk vagyunk na most szerintetek be jelöljem? nem nagyon tudom hogy mit tegyek? szerintetek mit tegyek? ha lehet kicsit bővebben fejtsétek ki a válaszaitokat, előre is köszönöm!

Szép estét.

2018. júl. 24. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy 20 éves sráctól már én is kaptam privátot hogy akár ismerkedhetnénk is. Megadta a facebook-ját, hogy jelöljem be, de passzoltam mert már pár éve szintén beszéltünk ott. Bár nem értem miért erőlteti, 18/F vagyok😅

Nem ugyan arról a személyről van szó? A monogramja P. Á.

2018. júl. 24. 20:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem ő
2018. júl. 24. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
P. M a monogramja bocsi. Csak mindig keverem.
2018. júl. 24. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha gond van vele max letiltod..:)
2018. júl. 24. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Figyelj már haver.. hova tűntek a vesszők? Ezt így egy szuszra ledaráltad? Komolyan mondom, megedz ez az oldal..
2018. júl. 24. 22:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen bocsi.
2018. júl. 24. 22:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Bizonytalan vagyok
2018. júl. 24. 22:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Én régebben már vettem fel erről az oldalról a kapcsolatot 1-2 emberrel, de mindig a másik felet kértem meg, hogy küldjön egy linket. Egy kép alapján általában azonnal el tudtam dönteni, hogy szimpatikus-e vagy sem. Viszont erre a Facebbokra való áttérésre többnyire csak pár hónap után került sor. Kb. egy hónapja vagy kicsit több ismét levelezek itt egy fiatalemberrel. Egyszer már feljánlotta, hogy áttérhetnénk Messengerre, de én még egy kis időt kértem, hogy jobban megismerhessük egymást. :)
2018. júl. 25. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem akadnak.. maradandó jó tapasztalataim is innen.. úgyhogy,igen lehet:D

25/L

2018. júl. 26. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!