Mit javasoltok be jelöljem? Itt találtatok már barátot? Többi lent.
Sziasztok!
Lassan egy hónapja valaki fel tett egy kérdést itt az oldalon válaszoltam neki és oda írtam hogy aki akar az nyugodtan írhat nekem szívesen barátkoznék erre egy másik személy is válaszolt erre a kérdésre és írt nekem hogy szívesen barátkozna velem igaz még nem ismer párszor beszéltünk is itt aztán kérdezte hogy van e facebookom és mondta hogy igen erre el küldte hogy ki ő és meg is találtam ő 20 éves én 18 fiúk vagyunk na most szerintetek be jelöljem? nem nagyon tudom hogy mit tegyek? szerintetek mit tegyek? ha lehet kicsit bővebben fejtsétek ki a válaszaitokat, előre is köszönöm!
Szép estét.
Egy 20 éves sráctól már én is kaptam privátot hogy akár ismerkedhetnénk is. Megadta a facebook-ját, hogy jelöljem be, de passzoltam mert már pár éve szintén beszéltünk ott. Bár nem értem miért erőlteti, 18/F vagyok😅
Nem ugyan arról a személyről van szó? A monogramja P. Á.
Nekem akadnak.. maradandó jó tapasztalataim is innen.. úgyhogy,igen lehet:D
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!