Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit javasoltok?

Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Szóval elég csendes vagyok az iskolában a szünetben zenét halgatok...és alig van barátom.Mások szerint depis vagyok de ez nem igaz, mekkora hülyeség már hogy depisnek neveznek valakit mert nem beszélget a többiekel. Nem kedvelem az osztály nagy részét... Mert mindenkinek nagy arca van és hülyeségeket dumálnak be órákon meg mi más egyéb...Régen én is ilyen voltam 12 évesen...Most vagyok 16 és nem tudom elhinni hogy ekkora egy fax voltam 12 évesen mint most ezek akik 15 évesek. Mit javasoltok változzak meg köszönyek nekik minden egyes nap vagy hagyam ezeket az integráltakat a fenébe ha eddig nem tudtam hozzájuk beilleszkedni akkor nem is fogok tudni?

2016. márc. 23. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Javasolni nem tudok, legfeljebb annyit, hogy tedd fel magadnak a kérdést: miben lesz más, ha megpróbálsz beilleszkedni (a reggeli köszönés mondjuk ehhez még kevés)? A szavaid alapján úgy fest, lenézed őket meg a múltbéli magadat, de akkor miért akarsz közéjük tartozni? Előbb békélj meg a múlttal, ne ítéld el a viselkedésed, és akkor az osztálytársaidat is jobban meg tudod érteni.

Ha meg magadban maradsz, ne foglalkozz azzal, amit gondolnak rólad, te tudod, hogy mi az igazság, és az elég. Viszont akkor sem árt, ha fátylat borítasz arra, amiket régen csináltál. Azzal a fejjel ezt tudtad, most már többet tudsz; ennyi.

2016. márc. 23. 23:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Ott már eleve baj van, ha az a mérvadó amit mások (jelen esetben az itt válaszolók) mondanak neked vagy pedig amit ők szeretnének hogy legyél. Ez a saját döntésed.

Ha erős vagy, akkor hű vagy magadhoz s nem változol meg csupán mások kedvéért. Akik értelmesek, úgy fogadnak el, ahogy vagy, nem pedig azért mert beilleszkedtél. Ha meg nem szereted eleve őket, miért akarnál neki megfelelni? Ennek így nincs nagyon értelme.

Illetve van magyarázat, hogy magányos vagy/és szeretnél valakivel beszélgetni. De ez esetben keress magadnak megfelelő partnert, ahelyett, hogy selejtekre szánod az időd.

2016. márc. 23. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Tedd, amit írtál, hogy hagyod ezeket a le riemann-integrált gyökereket, találsz majd értelmesebb differenciálegyenlettel rendelkező embereket.
2016. márc. 23. 23:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat ez idő alatt én is dőntöttem, maradok amilyen eddig is voltam nem fogok megvaltozni a kedvükért!
2016. márc. 24. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!