Ti találtatok már barátot, barátnőt az anotalk weboldalán?
Most kezdtem ismerkedni az anotalk weboldalán és szeretném megtudni, nektek mik a tapasztalataitok és hogy egyáltalán valaki szerzett-e már ott új barátot, vagy barátnőt. És hogy a talált személlyel találkoztatok-e személyesen is. Azért szeretném tudni, hogy nagyjából mire számíthatok.
A válaszokat előre is köszi!
Anotalkon nekem max pár sor, és vége is szakadt, itt gyakorin azért nagyobb volt a sikerindexem lényegesen. Itt gyakorin eddig egyszer jutottam el személyes találkozóig, azóta annak már sajnos vége lett.
23F
#2-es egy marha...
Persze, hogy lehet találni.
Van sok jó értelmes ember is ott.
Nekem csak rossz tapasztalatom van. Masnakadjak ki magukat az emberek..
F
Igen, én találtam, és hatalmas szerencsém volt, hogy felmentem oda! ^-^ Imádom őt, habár még nem ismerem Őt személyesen, de már egy ideje minden nap beszélünk. :)
Persze, rengetg idióta ember jár fel oda, de ha van egy kis szerencséd, találsz ott olyan embert, akivel eljutsz odáig, hogy megfontold: "Nem kellene elveszítenem."
Szóval, ha egy unalmas este felmész oda és találsz valakit, aki egy hullámhosszon van veled, mindenképp ragadd meg a lehetőséget és menj tovább vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!