Lehetünk még barátnők?
Figyelt kérdés
2,5 év után vége lett egy nagyon jó barátságnak. Napi szinten 1-2 órákat beszéltünk telefonon. A gyerekeink egy óvodai csoportba jártak. Szóval tényleg igazán jóban lettünk a csajjal. Egészen az anyáknapi műsorig. Gyönyörű vereseket mondtak a gyerekek. Én amúgy is egy sírós típus vagyok és hát elsírtam magam a meghatottság miatt is (meg még az is rátett,hogy akkor választotta le magát a kisfiam ciciről). Szóval amiért én sírtam az Ő kislánya is elkezdett sírni és nem mondta tovább a verseket. Erre úgy megharagudott rám a csaj,hogy elviharzott a műsor után és 1 hétig hozzám se szólt. Aztán letiltott és le is törölt az ismerősei közül face-en. Én írtam neki smst,hogy most mi van? Erre azt írta,hogy sosem álltam ki mellette ( mindig veszekedett az óvónővel és sokszor nekem is megvolt a véleményem,de kidühöngtem magam,nem pedig nekiálltam az óvónőnek, máskülönben a gyerek issza meg a levét) az óvónővel szemben. Meg, hogy ő mennyi ideget megevett. A vége az lett,hogy május végén kivette a ballagó kislányát az oviból és a ballagásra sem hozta. Azóta nem beszélünk,nem köszönünk. A gyerekeink osztálytársak lettek,tehát napi szinten találkozunk. Én nagyon rosszul érzem magam, örlődöm, hogy hol rontottam el. Szeretném ha megint jóban lennénk. Szerintetek érdemes lépnem a békülés felé? Vagy hagyjam a fenébe? Hibásnak érzem magam amiatt is, hogy nem volt ott a gyereke a ballagáson, megfosztva egy emléktől... bocsi,hogy litánia lett,de nem tudom mit tegyek.2018. szept. 6. 14:15
1/4 anonim válasza:
Ez nem barátnő, csak te hiszed annak. Ez egy szimpla érdekember, aki kimutatta a foga fehérjét akkor amikor nem az ő elképzelése alapján alakult valami.
Semmit nem jelentesz neki.
2/4 anonim válasza:
Ez nem is volt barátság. Ez csak azonos élethelyzetből adódó jó ismeretség volt, ezek jönnek-mennek. Addig tartanak, amíg az élethelyzet adja.
3/4 A kérdező kommentje:
Érdekes,hogy ezt mondjátok. Anyukám is ezt mondta. De akkor miért tárulkozott ki annyira? Minden baját elmondta. Meg ezeken a dolgokon berágni? Hát ha az én gyerekem sírt volna őmiatta,hát na nem akadtam volna ki. Vagy ez egy műbalhé volt?
2018. szept. 6. 14:40
4/4 anonim válasza:
Fake friends. Az előző kédésedere az a válaszom, hogy vannak emberek akik hamar megnyílnak másoknak pl én is ilyen vagyok és ehhez jobb az , higy szereti beszélni szóval lehet neki is ilyen a személyisége azért mondott el sok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!