Volt már, hogy gyakorlatilag indoklás nélkül szakított meg veled kapcsolatot egy barátod?
Például valamiben nem értettetek egyet, és többet nem írt rád, és hosszú ideje? És miben miért hogyan?
És, hogyan kezelitek ezt? Nem szeretnétek kibékülni?
Nekem most volt ilyen nemrég, egyik napról a másikra lettem kib..szva. Első körben teljesen összetörtem. De úgy istenesen... Fel nem tudtam fogni. Persze gyakran veszekedtünk - amit utólag már bánok, de ez mindig építő jellegűen hatott a kapcsolatunkra. Az ő véleménye is ez volt. Aztán a sokadik kisebb veszekedés után egyik percről a másikra kidobott a f..szba, én meg azt hittem, csak szivat.
Először padlón voltam, nagyon nagyon sokéig. Idővel persze rájöttem arra, hogy sok dologban igaza volt, és valamilyen szinten jogos volt, hogy kib..szott engem egyetlen szó nélkül. Szóval sértettség az nincs bennem. Sőt... Inkább én akarom helyrehozni azokat, amiket én csináltam rosszul ebben a kapcsolatban. Éltem már át durva dolgokat, de nekem ez minden eddigi traumánál sokkal jobban fájt. Mert mindig volt valamilyen ok a korábbi tragédiákban, most meg nem. Nem nevezett meg okot, ennyi volt azt csá.
Aztán sok-sok rettenetes nappal és éjszaka után már nem tud annyira fájni. Mert akaratlanul is hozzászoktam. hiszen ha már ötezredik alkalommal kell úgy felkelnem, hogy ő már nincs mellettem, és nem is lesz, akkor nem tud annyira fájni, mint ha most történt volna. Szóval ja... Ilyen az élet. :)
Ez történt, így kezeltem, és én még mindig helyre akarom ezt hozni. Remélem, egyszer ad majd rá lehetőséget...
Kössi!
2-esnek: Min vesztél vele össze ennyire?
Kedves 2-es! Ha nem bánod itt reagálnék a prividre, a felhasználónevem titok.
Ezt értem - de az érdekel például milyen minden napos apróságokon lehetett veszekedni, ha nem is nagy veszekedésben?
És azóta nem is kerested ha egyszer hiányzik?
(Erre is válaszolhatsz priviben, de szerintem nem indokolt , ha válaszolsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!