Hogyan közöljem a barátnőmmel, aki imádja a kutyáját, hogy az imádott benti kutyája miatt nem szeretnék vele összeköltözni?
Nézd, azzal, hogy szivemcsücske az adott kutya/macska/gyerek/motor/birodalmilépegető, még meg tudom érteni ha másnak nem az. És nem erőltetem rá, mert volt gyerekszobám. Szóval ha nem egy idegbeteg h lye vagyok, akkor felfogom, hogy barátnők vagyunk, de nem tudnánk harmonikusan együttélni, ezért nem leszünk lakótársak.
Szóval mond meg neki h bocsi de nem bírsz együttélni egy benti háziállattal. Kész. Ha megsértődik, így járt.
Így.
Nekem két cicám van - bentiek, hosszú szőrűek -, abszolút nem érzem sértőnek, ha valaki pl. csak a konyhaszékre ül le, mert zavarja a szőr.
Porszívózok naponta (kis lakás, 35 m2), meg rendesen kikefélem a cicákat, hogy a csüngő szőr lejöjjön, de óhatatlan, hogy szőröznek.
És azon sem sértdőnék meg, ha emiatt nem költözne össze velem valaki, de a mcsakáimat nem hagyom el más miatt :)
A kutya ha nincs féregtelenítve max parazitát,(esetleg húsevőt)kaphat el tőle ember - sajnos a kutya viszont minden nyavaját az embertől....
Anno húsevő baktériummal kezeltem napi szinten imádott kutyánkat, hordtuk állatorvoshoz negyed évig -rendbe is jött -mindent fertőtlenítettem állandóan. Nem is lett semmi bajunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!