Hogyan közöljem a barátnőmmel, aki imádja a kutyáját, hogy az imádott benti kutyája miatt nem szeretnék vele összeköltözni?
Ha normálisan tanított a kutya -úgy értem tudja a helyét és nem az ágyon ugrál okos szobatiszta, fürdetett, rendesen kikefélve nem szöszöl....
-szerintem semmi gond nem lenne.
Ha nem az akkor úgy is meg fog sértődni a barátnőd!
Tiszta kutya, fürdetve van, de látom, hogy hullik a szőre. Fekete szőre van, a legtöbb ruhám fehér, a kanapém fehér, amire nyilván felmenne... Nekem ez nem fér bele.
Abszolút megértem amúgy, ha valakinek első a kutya.
Simán megmondod, hogy a kutya miatt nem költözhettek össze.
Max csak volt barátnő lesz. Az még mindig elviselhetőbb, mint úgy élni nap-mint nap, hogy el kell viselned olyasmit, amit nem szeretsz.
Kérdezőnek: én megértem, pedig nagyon szeretem a kutyákat és bent is tartottuk a vizslánkat anno. Ha igazi barátnő, tudnia kéne, hogy te ezt nem szereted. Esetleg mondhatod, hogy enyhén allergiás vagy a kutyaszőrre...
44%
" Lásd a nem régen megfertőzött pasast, akinek a lábait kellett levágni a korcsuk nyála miatt (nem megharapta, hanem valószínűleg egy kis karcolásba ment bele a nyál). " Forrás Blikk? Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb ember kezet mosni sem tud normálisan még vécé után sem, vagy napokig nem fürdik és úgy izzadja tele a seggével a buszülést. Gondolom a cikkben szereplő úr sem mosakodott napokig.
Cipővel járkálnak a lakásban. Embertől hamarabb kapsz el mindenféle szart, mint egy ápolt, állatorvoshoz járatott kutyától (legtöbb ismerősöm kutyája, macskája rendszeresen vizsgálva van orvos által, még az emberekről ez sem mondható el). Szóval visszább a nagy ember-egóval.
Kérdező ez nem neked szólt. Te teljesen normálisan fejezted ki a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!