Szerintetek normális az, hogy nem szeretnék összeköltözni vele?
Lányok vagyunk,osztálytársak,jóban is vagyunk de nem olyan szinten,hogy tűzbe tenném érte a kezem.
Jövőre egyetemisták leszünk és szüleinknél felmerült az az ötlet hogy egyetemi éveink alatt lakjunk együtt koliban vagy albérletben.
A barátnőm benne is van az ötletben én viszont nem szeretnék vele lakni inkabb egy idegennel...vagy egyedül
Es itt jönnek a kommentelők akik szerint marpedig egyutt kellene laknunk mert legalabb ismerjuk egymast,..
Szamomra a varos sem ismeretlen nekem több barátom él ott és mindössze 110 kmre vagyunk az otthontol
Szóval nem értenek velem egyet,hogy miért nem szeretnék vele lakni
Én nem egyet nem értek veled, hanem semmit. Csak azt nem írtad le, hogy miért is nem akarsz vele együtt lakni? :D
Merthogy az átlag halandó örülne, hogyha nem vadidegennel kéne összeköltöznie, hanem egy baráttal...
A természete miatt
A suliban is sokszor nem értünk egyett es veszekszünk
Zavarónak tartom
Én szeretnék ugymond “uj életet kezdeni”
Es egy volt osztalytars nem biztos hogy jót tesz ebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!