Barátnő az ilyen?
Figyelt kérdés
20 éve tartottam magunkat jó barátoknak, de most minden kapcsolatot megszakítottam vele. Több okból is. Többször is előfordult, hogy elmentünk kettesben szórakozni és otthagyott egész este, mert elment faszizni. Ezt még úgy elviseltem. De, ami most történt, már nem. Együtt élt egy fiúval 4 éve. Én tökre szerettem azt a srácot és a hátam mögött viszonyt kezdett a srác bátyjával. Őt is ismerem és kedvelem. (Erről se tudtam, csak utólag derült ki.) Majd, amikor kérdezte a párja, hogy hogy szórakoztunk tegnap este együtt a barátnőmmel, merthogy elengedte velem, akkor derült ki számomra, hogy a megkérdezésem nélkül alibinek használt engem a párja előtt, holott igazából a srác bátyjával töltötte az estét. Csak hebegtem-habogtam, mert egy igazi barát szerintem nem kényszerít ilyen helyzetbe, hazugságokba másokat. Itt fejeztem be a dolgot. Mi a véleményetek?2018. aug. 19. 11:16
2/3 anonim válasza:
Jól tetted, sokaknak nem fér bele az értékrendjébe az ilyen "alibinek használás" teljsen érthető módon...
3/3 anonim válasza:
Jól tetted. Most elvonatkoztatva attól, hogy egyáltalán nem kellett volna viszonyt kezdenie párkapcsolatban élőként, ha már fel akart használni alibinek, meg kellett volna kérdeznie tőled, hogy mondhatom-e azt a barátomnak, hogy együtt voltunk mi ketten este? Így esélyt adhatott volna arra, hogy azt mondd: te ilyenbe nem szívesen mennél bele, hagyjon ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!