A legjobb barátnőm az ellenségem?
27 éves nő vagyok.
Van egy barátnőm,akinek csak akkor kellek ha ő szarba van.
Neki van egy kislánya,és nincs munkája,kb 2 hete rám irt facen,ezelőtt 2 évig eszébe sem jutottam
Rám írt,hogy neki nincs munkahelye,és nem-e tudnék neki segíteni illetve,nincs hol laknia,segítsek már neki.
Mondom jó érted megyek,és hozzánk tudsz költözni amíg helyre nem rázódsz.
Másnap bejött velem a munkahelyemre,a főnökömnek könyörögtem,hogy hadd kapjon egy esélyt!
Felvették dolgozni,addig én adtam neki pénzt.
Most hogy minden tök jó,le se sz..rja a fejemet.
Ki ha én nem? Úgy viselkedik.
A lényeg,az hogy a pasimat is lenyúlta.
Szombaton hétvégén,kicsit iszogattunk,elfogyott az alkohol,igy leszaladtam a boltba,mire vissza értem a lakásba,láttam,hogy a barátnőm a barátommal csókolózik a kanapén.Nem kelet több.
Elköltöztem!
Én már többet senkin nem segítek az is biztos
Most akkor mi a kérdés?
Ez a riherongy nyilván nem a barátnőd, ill. az exed is megérne egy misét... öhm... ennyi.
Ha valamit megtanultam a 30 évem alatt az az, hogy mindig a "legjobb barátnő" a legnagyobb ellenség. Ezért nincsenek barátnőim. Anno nekem is a "barátnőm" próbálkozott be a férjemnél, csak benne volt annyi, hogy elhajtotta a francba.
Már nem sok mindent tudsz tenni utólag, maximum tanulsz a hibáidból és soha többet nem követed el őket. Egyébként nem is értem, a pasi csak úgy belement? Mióta voltatok együtt?
Egy igazi érdekember. Kedves, elmond minden jónak, keresi a társaságod, manipulál, HA az az érdeke. De ha nem, letoj, és nem gáz neki az sem hogy fájdalmat okoz.
Szakszóval pszichopata.
Sajnálom a történteket. Sajna ez is sokmindent mond a mai emberi hozzáálláshoz. Kérlek tanulj belőle: ne érdemes segíteni se neki, se másnak - kivéve ha életveszély van (baleset).
Más megoldást is tudott volna választani a hölgyemény.
Te amit tudtál megtettél, nem ezt érdemelted. Simán vedd levegőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!