Ti mennyire tartjátok a kapcsolatot a sulis barátokkal érettségi után?
Akik ilyen közel állnak hozzám, minimum hetente. Van akivel havonta. És aki Szobatarsam volt, vele napi szinten.
De sokan akikkel úgy gondoltam mindenképpen fogom mégsem sikerült. De nem vagyunk idegenek egymásnak, osztály Messenger csoportban is hetente beszélgetünk :)
Tavaly ballagtam :)
Általános iskolából nem tartom a kapcsolatot, de ha találkozok kb 6-7 emberrel, akkor köszönünk egymásnak, 2-3 emberrel pedig leállok beszélgetni.
Középsuliból pedig 1 személlyel megyek főiskolára, 1 lánnyal pedig különösebben jóban vagyok/voltam, de már nem nagyon beszélünk.
Senkivel nem volt különösebb bajom, de nem voltunk egy hullámhosszon.
Talán, sőt szinte biztos, hogy ez azért van, mert különböző személyek, és nem te válogatod meg, hogy kikkel legyél egy osztályba. Ha olyanokat kapsz, hogy minden percben beszólogatnak neked, vagy éretlenek stb., akkor velük nem lehet jól kijönni, így nem is lehet velük kapcsolatot tartani.
Általános suli: senki, utáltam az egész bagázst
Középsuli: mióta mindenki bepasizott valahog leszarnak, aztánm már nem is Mo-n élek.
Egyetem: egy bartánőmmel rendzseresen írunk, néha ha hazamegyek meglátogatom, a másikakkal ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!