Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Keresztszülőség, ilyet miért...

Keresztszülőség, ilyet miért mond, hogy értheti?

Figyelt kérdés

Egy jó ismerősömék babát várnak. Amikor kérdeztem, kik lesznek a keresztszülők, ezt mondta: "Vagy rátok gondoltunk, vagy az Éváékra".

Nem értem, ilyet egyáltalán miért mond. Ha ránk gondolt (rám a férjemmel), akkor mi. Akkor miért kell hozzátenni, hogy vagy az akárkicsodáékra?

Persze tudom, őszinteség meg kommunikáció, stb, de NEM tudom hova tenni a dolgot.

2018. júl. 1. 19:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
8-as, azért nem fogok a Dunába ugrani mondjuk.
2018. júl. 1. 20:25
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

Lehet, hogy még latolgatják, hogy Ti tudtok majd többet költeni a gyerekükre, vagy azok a bizonyos Éváék.

Ne foglalkozz vele, szerintem.

Különben nem lehet nagy durranás keresztszülőnek lenni. Az én életemben már két célzás volt (hogy legyek), de nagyon udvariasan elhárítottam mindkettőt, nem is szándékozom a jövőben sem ilyet elvállalni.

Semmi jó nincs benne, nyitogathatod a pénztárcádat, ennyi.

2018. júl. 1. 20:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Nekem van keresztanyám, igaz, kétszer láttam életemben. Óceán másik felén lakik, féléves korom óta nem látott. Egyszer meghívott, az egy életre szóló élmény volt:) Amúgy anyagilag nagyvonalú, de semmi kötődés.
2018. júl. 1. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!