Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Keresztszülőség, ilyet miért...

Keresztszülőség, ilyet miért mond, hogy értheti?

Figyelt kérdés

Egy jó ismerősömék babát várnak. Amikor kérdeztem, kik lesznek a keresztszülők, ezt mondta: "Vagy rátok gondoltunk, vagy az Éváékra".

Nem értem, ilyet egyáltalán miért mond. Ha ránk gondolt (rám a férjemmel), akkor mi. Akkor miért kell hozzátenni, hogy vagy az akárkicsodáékra?

Persze tudom, őszinteség meg kommunikáció, stb, de NEM tudom hova tenni a dolgot.

2018. júl. 1. 19:18
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Szóval, Ti hogy értelmeznétek?
2018. júl. 1. 19:19
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
De ezen mit nem lehet erteni? Meg nem tudjak kik lesznek a keresztszulei.
2018. júl. 1. 19:20
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ésszel érti a kérdező, csak érzelmileg nem.

Miért kell elmondani, hogy ketten vannak "versenyben"?

Én ettől nem érezném jól magam lelkileg, nekem visszás.

2018. júl. 1. 19:27
 4/13 A kérdező kommentje:

Igen, jól írta az előző.

És bevallom, hülyén éreztem magam.

Mondanom kellett volna, hogy mi annyira szeretnénk, hadd legyünk mi?

Én csak mosolyogtam, nem mondtam.

Hülye volt az egész helyzet.

2018. júl. 1. 19:29
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is bunkóság ezt mondani. Oké hogy ők gondolkoznak rajta de akkor beszéljék meg és döntsenek róla, ne utaljanak rá hogy nektek most nyalizni kéne mert van még egy pár a versenybe. Szerintem jól reagáltad le, nem kell nyalizni.
2018. júl. 1. 19:33
 6/13 anonim válasza:
85%
Az egész keresztszülőség úgy ahogy van hülyeség, mert csak a látszatról szól, biztos vagyok benne, hogy az eredeti funkciót a kérdező sem, sem pedig a másik jelölt nem teljesítené. Nevetséges. Mintha azon agyalna, hogy bár jogsija nincsen, de vajon melyik autót vegye meg, hogy az ott rohadjon el az udvarán.
2018. júl. 1. 19:36
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

A keresztszülőség a legnagyobb lejmolás a világon.

Azt akarták megtudni mennyi pénzzel és ajándékkal támogatnád a kölyköt, ha esetleg titeket választana.

2018. júl. 1. 19:39
 8/13 anonim ***** válasza:
63%

Hát, ezért is nem szoktunk olyat kérdezni, amire nem biztos, hogy tetszeni fog a válasz...

Hazudnia kellett volna?

2018. júl. 1. 19:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért kérdezted meg egyáltalán?
2018. júl. 1. 20:16
 10/13 A kérdező kommentje:
Mert összemelegedtünk anno a főiskolán, és még akkor beszéltük, hogy ha gyereke lesz valamelyikünknek, a másik lesz a keresztanya.
2018. júl. 1. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!