Mit csináljak? 20/L
Egyszerűen felfoghatnák már az emberek hogy férfi és nő között nem lehet olyan hogy barátság! Egyszerűen kőtelezően mindig legalább az egyik fél titkolja hogy a másiktól többet akar! Ez természet, ez genetika, ez ösztön!!! Nő és férfi kapcsolatának az egyetlen értelme a családalapítás. Nagyon sok törzs ezt jól tudta mindig is, nem véletlen hogy serdülőkor után nem szoktak együtt lenni/játszani már a fiúk a lányokkal. Utána minden barátságnak látszó kapcsolat valójában egy álcázott összejövési kísérlet.
Csak ez az agyalágyult mai, minden valóságtól elrugaszkodott műtársadalmunk hiteti el ennek az ellenkezőjét.
Ébresztő!
Mondd meg neki és készülj fel, hogy itt a vége a "barátságotoknak".
Fiú-lány barátság, ha mindkettő hetero és egyedülálló NEM létezik.
Egyszerűen nőjj fel és felejtsd el ezt a hülyeséget hogy valaha is lesz pasi “barátod”. Olyan egyszerűen nincs, ha meg úgy teszel mintha mégis lenne akkor úgy fogsz járni mint most. Csak játszol szegény csávó érzelmeivel.
Ha mindenáron hímnemű barátot akarsz akkor max meleg pasiknál próbálkozz, de az már végülis olyan mintha barátnőd lenne.
Mondd el neki őszintén.
Egyébként nekem az egyik legjobb barátom fiú, már két éve. Senkivel nem tudok olyan jól beszélgetni, mint vele, és teljesen heteró. Egyikünk sem érez semmit a másik iránt, soha nem is érzett.
Úgyhogy ritka, de létezik.
szerintem is létezik.
amúgy a szitura értettem, hogy rossz.
Egy bénább csávó évekig is titokban tudja tartani hogy akar tőled többet is. Sőt akár soha nem fogja bevallani de titkon reméli hogy egyszercsak végre elkezdesz többet érezni iránta és majd te bevallod neki.
Elméletben csak akkor létezhet tényleg csak barátság ha totál egyik se jön be a másiknak. Viszont ilyenkor a barátság könnyen át tud billenni szerelembe mivel hím-nő kapcsolatról van szó. Szóval ha létezik is ffi-nő barátság, akkor is csak ideiglenesen lehet az mert vagy megszakad ha nincsenek érzelmek, vagy szerelem lesz ha vannak.
Qed
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!