Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? 20/L

Mit csináljak? 20/L

Figyelt kérdés
van egy fiú akivel beszélgetek, elején tök jól elvoltunk meg minden, aztán belém szeretett, de én nem akarok többet tőle, de nem is akarom, hogy a barátságunk rovására menjen.

2018. jún. 12. 16:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia! ugyanilyen helyzetben voltam két éve, muszáj volt szegény srácnak a szemébe mondanom (neten megírom) hogy én max barátságot szeretnék, látszólag elfogadta, 1x utalt rá, hogy találkozzunk és akkor elcsattanhatna egy csók... akkor kapcsoltam, hogy még mindig nem fogadta el, hogy lekoptattam. Baráti maradt természetesen a viszonyunk, aztán mikor összejöttem a barátommal, vagyis előtte még 1-2 hónappal amikor már beszélgettünk, kommentelt a képeimre stb. akkor összeveszett velem a fiú, arra hivatkozva, hogy "azt mondtam nem tetszik senki, de mégis kommentelt egy szives matricát egy másik pasi" nem nagyon értettem a szitut, sajnos azóta nem beszélünk, és nem miattam, én folytattam volna a barátságot, de ő szúrta el :(
2018. jún. 12. 22:51
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

Egyszerűen felfoghatnák már az emberek hogy férfi és nő között nem lehet olyan hogy barátság! Egyszerűen kőtelezően mindig legalább az egyik fél titkolja hogy a másiktól többet akar! Ez természet, ez genetika, ez ösztön!!! Nő és férfi kapcsolatának az egyetlen értelme a családalapítás. Nagyon sok törzs ezt jól tudta mindig is, nem véletlen hogy serdülőkor után nem szoktak együtt lenni/játszani már a fiúk a lányokkal. Utána minden barátságnak látszó kapcsolat valójában egy álcázott összejövési kísérlet.

Csak ez az agyalágyult mai, minden valóságtól elrugaszkodott műtársadalmunk hiteti el ennek az ellenkezőjét.

Ébresztő!

2018. jún. 13. 08:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki és készülj fel, hogy itt a vége a "barátságotoknak".

Fiú-lány barátság, ha mindkettő hetero és egyedülálló NEM létezik.

2018. jún. 13. 11:25
 14/20 A kérdező kommentje:
de ez már tényleg tök rossz.
2018. jún. 13. 13:41
 15/20 anonim válasza:
Mi tök rossz? Hogy nem jön be neked? Ja, neki eléggé rossz.
2018. jún. 13. 14:19
 16/20 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nőjj fel és felejtsd el ezt a hülyeséget hogy valaha is lesz pasi “barátod”. Olyan egyszerűen nincs, ha meg úgy teszel mintha mégis lenne akkor úgy fogsz járni mint most. Csak játszol szegény csávó érzelmeivel.

Ha mindenáron hímnemű barátot akarsz akkor max meleg pasiknál próbálkozz, de az már végülis olyan mintha barátnőd lenne.

2018. jún. 13. 16:15
 17/20 anonim ***** válasza:

Mondd el neki őszintén.

Egyébként nekem az egyik legjobb barátom fiú, már két éve. Senkivel nem tudok olyan jól beszélgetni, mint vele, és teljesen heteró. Egyikünk sem érez semmit a másik iránt, soha nem is érzett.

Úgyhogy ritka, de létezik.

2018. jún. 13. 20:52
 18/20 A kérdező kommentje:

szerintem is létezik.

amúgy a szitura értettem, hogy rossz.

2018. jún. 13. 23:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Egy bénább csávó évekig is titokban tudja tartani hogy akar tőled többet is. Sőt akár soha nem fogja bevallani de titkon reméli hogy egyszercsak végre elkezdesz többet érezni iránta és majd te bevallod neki.

Elméletben csak akkor létezhet tényleg csak barátság ha totál egyik se jön be a másiknak. Viszont ilyenkor a barátság könnyen át tud billenni szerelembe mivel hím-nő kapcsolatról van szó. Szóval ha létezik is ffi-nő barátság, akkor is csak ideiglenesen lehet az mert vagy megszakad ha nincsenek érzelmek, vagy szerelem lesz ha vannak.

Qed

2018. jún. 14. 10:57
 20/20 A kérdező kommentje:
köszönöm :) még nem mondta hogy többet akar, de hát érzem. csak várom a pillanatot
2018. jún. 14. 16:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!