Van olyan barátod, ismerősöd, akit azért nem keresel, mert nagyon tetszik? Lehet ez ok arra, hogy valaki nem akar veled beszélni?
Figyelt kérdés
ma 06:59
2/10 anonim válasza:
Most ezzel magadat akarod vigasztalni, hogy csak azért nem keres, mert tetszel neki?
Ne légy nevetséges..
3/10 anonim válasza:
ja ez kb. tényleg az amit #2-es mond.
Én is örülnék neki ha így lenne, de nem így van.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem saját példám. A válaszaitokra vagyok kíváncsi.
Egyébként én olyan embert kerülök, akinek én tetszem, mert zavar ahogyan néz. Pont fordítva, mint a kérdésemben.
ma 07:34
5/10 anonim válasza:
4
Jól van, itt mindenki az anyja, nővére, macskája helyett teszi fel a válaszokat.
Egy anonim oldalon nem kell hazudni, se így, se úgy nem fog kiderülni, hogy ki vagy. Nem is értem...
A válasz pedig az, hogy nem, nincs ilyen.
6/10 anonim válasza:
Kérdező, és amikor/ahogy néz az illető zavaró neked? Zavarba hoz? Mert az sok mindent elárul. Zavaró, akkor kínos neked, ha zavarba hoz akkor tetszik.
7/10 anonim válasza:
Ha zavar ahogy néz, mondd meg neki! Ne szivasd! Lehet azt gondolja hogy örüsz neki ahogy néz! Gondolom lány vagy, és csak barátok vagytok! A részedről persze.
9/10 anonim válasza:
"Nem saját példám. A válaszaitokra vagyok kíváncsi."
Ne nézz már hülyének! Akkor miért te írod ki a kérdést?
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!