Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van olyan barátod, ismerősöd,...

Van olyan barátod, ismerősöd, akit azért nem keresel, mert nagyon tetszik? Lehet ez ok arra, hogy valaki nem akar veled beszélni?

Figyelt kérdés

dec. 17. 06:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nincs. Minden barátom fontos és szeretek velük beszélni.

Barátra egyébként sem szoktam másképp tekinteni.

Akkor nem keresek valakit, ha ő úgy dönt, hogy nem akarja (ilyen is volt már, az ok nem derült ki).

dec. 17. 11:28
 12/27 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen. Persze az EGO hajlamos ilyen teóriákat gyártani, mert ez tetszetősebb. Inkább nézz magadba, hogy mi történhetett.
dec. 17. 13:47
 13/27 A kérdező kommentje:
Bocsi, rossz helyre írtam a kérdést. Azért köszi a válaszokat!
dec. 17. 16:40
 14/27 anonim ***** válasza:
Igen, van. Húsz évvel vagyok idősebb nála. Tetszik, de nem vagyok hülye.
dec. 17. 18:05
 15/27 A kérdező kommentje:
Köszi 14-es!
dec. 17. 18:22
 16/27 A kérdező kommentje:
Húsz év különbséggel tényleg nem lehet haverkodni. :) Pedig...
dec. 17. 18:26
 17/27 anonim ***** válasza:
Haverkodni lehet, egyikünk se foglalt, ha tudnám lazán kezelni a kapcsolódást, lehet, valami lazába bele is mennék. De nem szeretnék beleszeretni. A nő vagyok egyébként.
dec. 17. 18:31
 18/27 anonim ***** válasza:

"Barátra egyébként sem szoktam másképp tekinteni."

Aki nem barát, azzal meg kefélsz? Az lehet akárki. Szép vagy.

dec. 17. 22:52
 19/27 anonim ***** válasza:

Barátoknál dehogy van ilyen. Ha randi alany lett volna és kiderül, hogy nem kölcsönös a szimpátia, akkor meg ennyi volt, nem lesz belőle barátság.

18 "Aki nem barát, azzal meg kefélsz?"

Nem tudom te érted-e a kérdésed, de általában nem véletlenül kerül az ember valakivel csak baráti kapcsolatba, vagy teszi barát-zónába. A barátságnak megvannak a maga jellemzői.

És igen, természetesen minden új ismerősből meg lehet még bármi: randi alany, társ, szexkapcsolat, de az is lehet, hogy újabb barátság fog kialakulni.

dec. 17. 23:28
 20/27 anonim ***** válasza:
Jobb esetben a házastársi kapcsolatok is barátságból születnek, de jó önkorlátozást.
dec. 17. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!