Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Majd egyszer vége lesz?

Majd egyszer vége lesz?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit kezdjek magammal. Hirtelen minden ember akit szerettem és napjaim részesei voltak már hónapokon át, hirtelen elmentek mellőlem.

Nem tudom mi okból történhetett ez, tényleg fogalmam sincs. Lehet, hogy valamit túlzásba vittem vagy valami olyat tettem ami nekik nagyon fájt, csak miért nem mondták el? Miért pártoltak el tőlem hirtelen?

Az osztályomban sem beszélgetek senkivel, de mindennap változó. Nem tudom, hogy az emberek miért tekintenek engem riválisnak vagy unszimpatikusnak. Én egy intelligens lánynak gondolom magam akinek ha van valami problémája, mindig elmondja, nyugodtan, úgy, hogy a másik ne érezze rosszul magát, ilyen szempontból.

Jelenleg egy barátom sincsen, nulla, semmi, zéró. Nem tudom milyen okból, de nagyon nem jól érzem magam, hogyha így folytatódik tovább akkor félek, hogy nem jó gondolatok lesznek a fejemben. Sosem voltam még ennyire egyedül.

Segítséget szeretnék kérni vagy csak valakit akivel beszélhetek. Anyukámmal sem tudok mert sokat iszik, inkább őt békén hagyom.

17

ma 11:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Az a gond élből, hogy én 31 éves vagyok és férfi. Ez meg külső szemmel, meg neked belső szemmel is fura lehet. Tehát nem biztos, hogy attól, mert jól eltudnánk beszélgetni még okés lenne.

Viszont adhatok tanácsot, vagy válaszolhatok a kérdésedre.

Mivel 17 vagy, így gondolom 1-2 éven belül érettségi. Utána másik suli és/vagy munka. Persze addig is jó lenne barátokat, embereket találnod akivel el tudsz beszélgetni, jól érzed magadat.

Mi a helyzet a hobbikkal? Mit csinálsz szabadidődben?

ma 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!