16 f Hogyan tudnék új barátokra találni? Hülyén hangozhat a kérdés de egyszerűen az iskolai nem nagyon jött össze hobbim nincs, online probálkoztam már és nem jött össze és alap lenne hogy ne legyen egy hülye npc ami elég ritka 2024ben.
Figyelt kérdés
Tényleg nem tudom hogy mihez kezdjek ötlet?dec. 18. 23:58
1/10 anonim 

válasza:

Menj közösségbe, ne a gép előtt ülj, azzal csak rosszabb lesz.
Járj el sportolni.
Járj el iskolai szakkörökre, sakkozz, túrázz, jelentkezz faktos órákra, képezd magad.
2/10 anonim 

válasza:

Próbálj személyesen ismerkedni, járj el közösségbe, találj hobbikat, amik többszemélyesek.
3/10 anonim 

válasza:

Mi az hogy ne legyen hülye npc? 1. Válszolónak valszeg fogalma sincs hogy gép előtt ülve mennyi féle emberrel meg lehet ismerkedni (volt egy srác aki nevelőintézetben bekapcsolta a kamerát és ott chillelt miközben az 5-évesek ölték egymást és még a nevelő is beszállt a bunyóba) vele nagyon jól el lehetett nevetni.
4/10 anonim 

válasza:

Hat ha npc-nek nezed az embereket akkor jobb is ha egyedul maradsz
Masok szemebe te vagy npc
6/10 anonim 

válasza:

Csak mert ha igen, akkor lennék az npc-d. ^^
(F)
7/10 anonim 

válasza:

Pedig neten előtted az egész világ. Ne ragadj le egy környezetben, mert amint látod, ott nem fogsz megfelelő embereket találni. Neten viszont bárkit megismerhetsz aki nyitott erre és nagyon jó barátságok tudnak születni. Nekem bevált. Nyilván így utazni kell, de a diák országbérlet kvázi ingyen van, szóval nem kéne gondot jelentsen.
9/10 anonim 

válasza:

Üdv a felnőttek keserédes világában! Netes barátkozást felejtsd el, sok emberrel beszélgettem, egyik se akart kimozdulni. Évekig chatelgetni pedig nem kielégítő. Járj el közösségekben. Én pont azért csinálom a jogosítványt, hogy mehessek hitgyülekezetbe, meditációs estekre, bántalmazottak gyűlésére, talán még önkénteskedni is el fogok menni. Rengeteg olyan program van, ami ingyenes. Igaz nehéz megtalálni azokat a közösségeket, ami érdekel, de ha egyszer megtalálod, onnantól kezdve lesznek barátságaid, de igazi és NEM online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!