Csak szerintem hamis barát?
Van egy barát aki folyton kritizál társkereséssel kapcsolatban.
Múltkor ismerősi körben elhívtam egy lányt de mivel barátja van ezért mondta hogy sajnos nem tudja eldogadni a meghívást. Erre a haverom elkezdett osztani hogy nem igaz hogy őt nem tudom felszedni hisz nem is nagy szám a csaj (mármint ő mondja nem én). Erre mondtam neki hogy barátja van és tudom hogy igazat mondott mert aztán láttam a facebookján is. De erre osztott tovább hogy ha bejövök valakinek akkor nem számít hogy van-e barátja.
A múlt heti eset pedig kiverte a biztosítékot. Van egy lány akivel az utóbbi napokban egy buszon utazunk és neha szemezünk. Egyik nap a haverommal mentem amikor a lány is buszon volt tőlünk távol. Mondtam neki hogy úgy tervezem hogy most megszólítom ezt a lányt, mindig előttem 1 megállóval előbb száll le és utánna megyek mert nincs mit vesztenem. Ha már sokszor szemeztünk akkor csak nem veszi zaklatásnak. Erre mondta a haverom hogy oké. Kivártam a pillanatot, lattam hogy a lány készül leszállni, mondtam a haveromnak hogy akkor most megyek. Erre mondta hogy sok sikert de szerinte ez marhaság és nagyon kevés nőnek jön be ez a leszólítás. És ez kiborított. Végül nem mentem a lány után. De az dühít hogy pont akkor mérgezte negatív gondolatokkal az elmémet amikor nagyon nem kellett volna. Azóta szóba se állok vele.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!