Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet megszakítani a...

Hogy lehet megszakítani a kapcsolatot egy olyan "baráttal", aki az osztálytársam?

Figyelt kérdés
Óvodás korunk óta ismerjük egymást, most vagyunk végzősök. Őt tartottam a legjobb barátomnak még kilencedikben is, mikor kiderült, hogy osztálytársak leszünk. De amint megkezdődött az iskola le se szart engem pedig padtársak is voltunk, de ő lecserélt engem. Nem is azt vártam, hogy egymás seggében legyünk de ha nem ült volna mellettem nem is beszéltünk volna. Majd én is találtam magamnak más barátokat aztán megszoktam a helyzetet. De most, hogy utolsó évünkben járunk besokalltam, hogy mindig mellőzve lettem, sokszor addig voltam jó mai napig is, amíg nem került oda egy osztálytárs,barát, mert attól a pillanattól levegőnek nézett. Ìgy történt egyik nap is,sőt nem is egyszer. Persze rosszul esett és megsértődtem erre én vagyok a szar, hogy nem beszélek vele... Ma hallottam a buszon rólam beszélt egyik osztálytársunknak nem hallottam mindent de elég volt ahhoz, hogy megszakítsam véglegesen a kapcsolatot. Biztosan el fog hordani mindennek ha továbbra se fogok vele beszélni, ezért is nincs szükségem rá többé.

2018. febr. 16. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Jól teszed. Az ilyen embert simán ki kell zárni az életedből. Ha odamegy te elmész ha kérdez nem felelsz. Ennyi. Egy szar ember.
2018. febr. 16. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell beszélni vele, ha ő nem kíváncsi rád te is sz@rd le. Nekem mára az összes gyerekkori 'legjobb barátom' eltűnt, azt se tudom mi van velük és nem is érdekel. Egy darabig kerestem őket de mindig leráztak, ha én nem írtam nekik akkor nem is beszéltünk. Meguntam, azóta lesz@rom őket magasról, neked is ezt javaslom. Lesznek más baratok a munkahelyen stb. Az iskolai barátságok általába addig tartanak míg nem végeztek a sulival.
2018. febr. 16. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem, nincs is más "teendőd" , mint elkerülni amennyire lehet. A leírás alapján, veszteség nem fog érni.
2018. febr. 16. 16:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazatok van, pont róla nem gondoltam volna ezt. Ment a zöld:)
2018. febr. 16. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!