Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Nem hagy békén...

Mit csináljak? Nem hagy békén az osztálytársam?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor eljátsza hogy beteg! Mindig hasmenést játszik mivel nem lehet ellenőrizni! általába (nem mindig csak tobbségbe) két hétben legalább 2 napot hiányzik komolyan mondom!!! Na nem vagyunk nagy barátok de tölem kéri a leckép+ az órai munkát is mert én megszoktam néha adni az osztálytársaimnak! Nagyon elfoglalt voltam azon a héten sok dolgom volt ő meg hivott legalább 15szor mikozben ott a tobbi osztálytársa de engem zaklatott!! Egyfolytábba 5 percenként! 8órakor kicsit furi de aludtam már akkor mert nagyon de nagyon fárdt voltam mert vigyáznom kellet a tesoimre(kicsik) utána eljott a házunkhoz mert sajna kozel lakunk egymáshoz és addig ott ált amig ki nem jottem! Es le nem fotozhatta a leckéket!

#lecke #zaklatáa
2018. jan. 18. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

miért nem töltötted fel neki a netre?

és kérted meg hogy ne tőled kérje legközelebb

2018. jan. 18. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
Mulya vagy. Hagytam volna kint ácsorogni, míg el nem szárad.
2018. jan. 18. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért gond az, hogy elkéri.

Örülj, hogy egyáltalán kéri és pótolni akarja...

Lefotózod és elküldöd, 2 perc az egész, aztán nem hív 5 percenként.

Biztos benned bízik meg, mert (gondolom) jó tanuló vagy, mindig kész a házid, mindent felirsz stb.

Mondd meg neki, hogyha nem veszed fel másodjára sem a telefont, akkor kérje el mástól, mert nem érsz rá.

Mellesleg a hasmenést lehet ellenőrizni.

2018. jan. 18. 20:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a szulei olyanok hogy pl jajj kicsi gyerekem folyik az orrod akkor maradj otthon
2018. jan. 18. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!