Mit csinálnáok a helyemben?
"Mit csinálnáok a helyemben?"
A csajt szétszivatnám mint az állat.
Ha mindig odajön ahol én beszélek valakivel, előadnám hogy ő oda van értem, életképtelen nélkülem és mindig követ, rajtam lóg.
Ha megkéri hogy segítsek a dogában rossz válaszokat adok, vagy pofánröhögöm hogy ezt sem tudja, pedig "ő sokkal jobb" nálam.
"és ő erre rögtön elkezdett ócsárolni."
Gratulálok, ha egy ilyet a barátodnak tartasz.
"én meg szerinte csúnya vagyok."
Kiemelném neki az összes hibáját, még ha tökéletes teste is van, rámondanám hogy vékony vagy dagadt, nagy az orra, ilyen apróságok amiken nagyon sokat parázna később, összehasonlítgatnám más lányokkal akik jobbak nála, hogy csökkenjen az önértékelése.
" Kínos helyzetbe hoz"
Szintúgy kínos helyzetekben hoznám őt. Ha felhozza hogy én milyen kínos vagyok, elmesélnék egy kínos történetet róla, vagy ócsárolni kezdeném a kinézetét.
Ezek után nagyon leszállna rólad.
Persze, elég gyerekes megoldás, de hiába írnék le ennél értelmesebb megoldást, nem hiszem hogy jobb lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!