Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit jelenthetett a haverom...

Mit jelenthetett a haverom bókja? Tréfás megjegyzésnek gondolta csupán, vagy ennyire beindította a látvány?

Figyelt kérdés
Fiatal férfiak vagyunk, tegnap este elmentünk együtt sörözni. A lakásom előtt találkoztunk. Mivel jó idő volt, úgy gondoltam, rövidnadrágban megyek, és ezért egy combközépig érő, szűk szárú farmersortot vettem fel pólóval. Ő ingben és hosszúnadrágban volt. Amikor meglátott, köszönt, mosolygott, jó látványosan, észrevehetően végigbámulta a lábszáraimat, majd ezt mondta: - Öcsém, de jó lábaid vannak! Kár, hogy nem vagy nőből ilyen szexi lábakkal! - Utána nevetett. Zavaromban én is nevettem, de magamban azért kicsit csodálkoztam. Persze jólesik, ha megdicsérik bármimet, kinek ne esne jól, s az is jó, ha ezt egy régi haver teszi, de valahogy olyan érdekesen jött ki ez a bók.

2018. máj. 1. 10:34
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:
10%

Túl bonyolítjátok!

Szerintem nyugottan vegyél fel rövidgatyát csak be olyan feszülőset:) és nem baj ha nem olyan szőrös a lábad az undorító ha valakinek olyan nagyon vastagon szőrös

2018. máj. 7. 21:41
 42/44 anonim ***** válasza:
38%

Na, beindultak a gyakoris divatdiktátorok. :)))

Semmi baj nincs a nadrágoddal, ebben már most biztos vagyok, csak a többség gondolom nem látja maga előtt, vagy más stílusa van, és kapásból leb..iznak.

A kérdésedre válaszolva, nem hiszem, hogy beindult volna rád, szerintem csak viccelt.

30N

2018. máj. 12. 00:49
 43/44 anonim ***** válasza:
Csak elsütött egy poént.
2018. máj. 21. 14:27
 44/44 anonim ***** válasza:
Ennyi? Én még olvasni akarom..Folytassátok már pls xdd
2018. máj. 30. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!