Mit jelenthetett a haverom bókja? Tréfás megjegyzésnek gondolta csupán, vagy ennyire beindította a látvány?
Teljesen egyetértek utolsó!
Látod a nők még olyan nadrágot is felvehetnek utcára,amiből kilóg a fenekük(pár hozzászóló ehhez a nadrághoz hasonlította a normál rövidnadrágot).
Bezzeg a pasik kizárólag térd alatti nadrágban mehetnek.
Amitől kibuktam mikor gimis voltam,hogy a fiúk nem mehetnek nyáron rövid nadrágba iskolába,bezzeg a lányoknál a miniszoknya,ami sokkal rövidebb nem volt kizáró ok.
Arról ne is beszéljünk,hogy a férfiaktól elvárt ünnepi viselet a zakó+hosszú FEKETE nadrág 38 fokban is.
Még a nők nyugodtam felvehetnek szoknyát is,mélyen kivágott blúzzal.
Nem igazán értem mi nőies egy izmos combban,ami rövidnadrágba bújt...
"Mi testünk ha homis, minden ami látszik meleges, és férfiatlan, akkor a nők miért meztelenül szeretkeznek velünk?"
Mind addig,amíg egy kigyúrt pasi nem vesz fel ilyet,ami feszül az izmos fenekén:D
Azzal már nincs baj,megnézik bőven:)
Az persze tény,hogy a melegek is szeretik az ilyen feszülős dolgokat,de egy heteró férfi miért ne hordhatna ilyet,ha kifejezik a szép formáit?
#34 a te/ti logikátok ami gyerekes és kirekesztő! Kategorizálod az embereket, osztályzod, hogy na ő jó pasi, na ő sportos, ő vehet fel passzos holmit, ő és ő vézna nyomi, ő passzos holmikban búza!? Azért vett fel passzost, mert így fejezi ki, hogy búza. Tudjátok, aki így néz az emberekre, az nagyon buta!!
Na ez ami nagyon ki tud akasztani!
Pont,hogy az izmos melegek veszik fel az ilyen gatyót,kihangsúlyozva a testüket:D
Az,hogy valaki vézna nem egyenlő a melegséggel.
Sőt.
A melegek között sokkal több a sportos.
Pálcika lábakkal nyilván előnytelen egy ilyen nadrág.
Az,hogy valaki férfi vagy nő,arról nem tehet.
Arról viszont,ha valaki kövér,vagy nagyon sovány változtathat.
Amúgy nekem nincs bajom azzal sem,ha egy kövér nő magára veszi a plázacica ruhákat,ha ő úgy érzi jól magát.
Csak szimplán idiótaságra vall,ha valaki olyat mond,hogy a férfi passzos rövidnadrág az nőies.
Én utálom a lógós ruhákat.
Egy vékony emberen pedig szerintem a lógós ruha még hülyébben néz ki,mint a passzos.
A testhezálló ruha a kövér embereknek nem áll jól.
De ettől még nem mondom,hogy ne vegyék fel.
#38 neked sincs fogalmad, öltözködés alapján ki meleg!
Inkább ne az öltözködésen szűrd le a nemi identitást, látszik nem jó a felfogásod.
(az utcán sose fogja senki biztosan megállapítani öltözék alapján ki meleg! Egyébként is miért nem mindegy ha vki meleg?)Én nem vagyok, nem azért írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!