Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit jelenthetett a haverom...

Mit jelenthetett a haverom bókja? Tréfás megjegyzésnek gondolta csupán, vagy ennyire beindította a látvány?

Figyelt kérdés
Fiatal férfiak vagyunk, tegnap este elmentünk együtt sörözni. A lakásom előtt találkoztunk. Mivel jó idő volt, úgy gondoltam, rövidnadrágban megyek, és ezért egy combközépig érő, szűk szárú farmersortot vettem fel pólóval. Ő ingben és hosszúnadrágban volt. Amikor meglátott, köszönt, mosolygott, jó látványosan, észrevehetően végigbámulta a lábszáraimat, majd ezt mondta: - Öcsém, de jó lábaid vannak! Kár, hogy nem vagy nőből ilyen szexi lábakkal! - Utána nevetett. Zavaromban én is nevettem, de magamban azért kicsit csodálkoztam. Persze jólesik, ha megdicsérik bármimet, kinek ne esne jól, s az is jó, ha ezt egy régi haver teszi, de valahogy olyan érdekesen jött ki ez a bók.

2018. máj. 1. 10:34
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
86%
Viccesnek találta, hogy sörözéshez hímringyónak öltöztél, pedig hát mi van ebben vicces?
2018. máj. 1. 10:45
 2/44 anonim ***** válasza:
88%
Felolvastam a páromnak, ő is ugyanezt mondta :-)
2018. máj. 1. 10:53
 3/44 A kérdező kommentje:
Most akkor én vagyok a hibás, mert merészeltem divatos rövidnadrágban lenni? Ilyenben jár a fiatalok 90%-a. Ilyen jó időben csak a 70 feletti taták vesznek fel hosszúnadrágot, meg az olyan ultrakonzervatív fiatal srácok, mint a haverom.
2018. máj. 1. 10:57
 4/44 anonim ***** válasza:
94%
Combközépig érő farmer ,hát elég érdekes egy férfin :D Szóval viccesen kigúnyolt .
2018. máj. 1. 10:59
 5/44 anonim ***** válasza:
100%
A térdgatya amit hordanak leginkább ,nem a szűk minigatyák
2018. máj. 1. 11:00
 6/44 A kérdező kommentje:
Jó, akkor most megfogom az összes rövidgatyámat, kiviszem mindet a szemétbe, ledobom őket a szemétledobón, és egész nyáron hosszúnadrágokban fogok főni, meg csak fekete színű ingekben. Így most boldog mindenki??
2018. máj. 1. 11:03
 7/44 anonim ***** válasza:
89%
Ha a túl rövid gatya nem is ,de ez a hisztike melegségre utal :)
2018. máj. 1. 11:12
 8/44 anonim ***** válasza:
100%
Akkor húzzál forrónadrágot, vazze :D
2018. máj. 1. 11:13
 9/44 A kérdező kommentje:
Hát akkor ünnepélyesen megkérdezem a tisztelt válaszolókat, ők mit kegyeskednek hordani ilyen jó időben? Bundát orosz kucsmával? Esetleg bélelt hosszú farmert?
2018. máj. 1. 11:17
 10/44 anonim ***** válasza:
100%
"combközépig érő, szűk szárú farmersort" mármint a nők 90%-a hord ilyet. Férfin még eddig egyszer láttam. Egy olyan 60 éves tata lehetett köldökmutogatós pólóban. Utána is mindenki megfordult, de nem azért mert hú de jól nézett volna ki.
2018. máj. 1. 11:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!