Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit jelenthetett a haverom...

Mit jelenthetett a haverom bókja? Tréfás megjegyzésnek gondolta csupán, vagy ennyire beindította a látvány?

Figyelt kérdés
Fiatal férfiak vagyunk, tegnap este elmentünk együtt sörözni. A lakásom előtt találkoztunk. Mivel jó idő volt, úgy gondoltam, rövidnadrágban megyek, és ezért egy combközépig érő, szűk szárú farmersortot vettem fel pólóval. Ő ingben és hosszúnadrágban volt. Amikor meglátott, köszönt, mosolygott, jó látványosan, észrevehetően végigbámulta a lábszáraimat, majd ezt mondta: - Öcsém, de jó lábaid vannak! Kár, hogy nem vagy nőből ilyen szexi lábakkal! - Utána nevetett. Zavaromban én is nevettem, de magamban azért kicsit csodálkoztam. Persze jólesik, ha megdicsérik bármimet, kinek ne esne jól, s az is jó, ha ezt egy régi haver teszi, de valahogy olyan érdekesen jött ki ez a bók.

2018. máj. 1. 10:34
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem csak viccesen kinevette, hogy lánynak öltöztél :3 És ha kérdezted: szerintem nyáron a férfiak hordjanak térdig vagy kicsivel térd fölé erő NEM TAPADÓS nadrágot.
2018. máj. 1. 16:57
 22/44 anonim ***** válasza:
95%
Miért emelted ki a kérdést? Kaptál 2 oldalnyi egybehangzó választ...
2018. máj. 3. 21:00
 23/44 anonim ***** válasza:
79%

Fuh hát besírtam ezen a... mindenen:D

Én azért megnézném azokat a jó csajos lábakat, amik egy férfinak vannak:D

2018. máj. 3. 21:06
 24/44 anonim ***** válasza:
96%
Fogadjunk egy korsó sörbe, hogy a lábad szőrtelenítve van!
2018. máj. 4. 08:44
 25/44 A kérdező kommentje:
Attól tartok, ma sör nélkül maradsz. Sosem szőrtelenítettem a lábam, mivel alapból alig van rajta szőr. Az a kis kevéske is nagyon gyér, nagyon vékony, szőkés, alig észrevehető.
2018. máj. 4. 09:04
 26/44 anonim ***** válasza:
89%

Ez esetben még inkább erthetetlen, hogy a lányos szőrtelen virgácsaid heteroként miért passzírozod bele egy forrónaciba 😅 Tudom most azt fogom mondani, hogy akkor hosszúnadrágban fogsz rohadni, de szeretném felhívni a figyelmed, hogy léteznek nem langymeleg férfi rövidnadrágok is. A hangsúly a tapadáson van. Férfin a gatya ne tapadjon, mindegy milyen hosszú.

28/N

2018. máj. 4. 13:02
 27/44 anonim ***** válasza:
48%

Utso nem az egyetlen de majdnem aki ertelmesen megfogalmazta . Na most elmondom az en stiluaomban: 1. A combkozepik ero tapados gatya NEM DIVATOS es nem is csajos hanem csak siman ugy nezel benne ki mint egy homi. 2. Itt veszekszel a kedves valaszolokkal h jolvan akkor te hosszu gatyaban fogsz rohadni(bár ezt senki sem kérte) 3.van olyan gatya is ami a combkozep es a hosszu kozott van(terdig es kicsivel terd fole ero)

THEAT A KERDESED ES A VALASZAID ALAPJAN: Loading.... 43% 59% 73% 94% 100%!! Elemzes:te egy homi sgg arc vagy aki nem tudja h mi a divat es azt hitte h a haverja beindult ra. Vagyis BuUZ|óTA

2018. máj. 4. 22:52
 28/44 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem nagyon szexi az ilyen nadrág.

Ha egy férfinek jó lábai,izmos combjai vannak,akkor takarja el?

Ezzel az erővel a strandra is csak hosszú nadrágot vegyen fel egy férfi?

Nem "p-csanadrág" volt,az elég nőies,hanem combközépig érő.

Nekem is van ilyen nadrágom.

Ez szerintem magasságtól függ kinek mi áll jól.

Én mivel alacsony vagyok,így nem szeretem az olyan rövidnadrágokat,amik viszonylag hosszúak.

A 3/4-es rövidnadrágok pl kifejezetten előnytelek alacsony férfiaknak,magasokon előnyös.

2018. máj. 6. 06:51
 29/44 anonim ***** válasza:
50%

"Férfin a gatya ne tapadjon, mindegy milyen hosszú. "

Ezt mondták 20 éve a felsőkre is,hogy férfiak ne hordjanak tapadós felsőket.

Szerintem sokkal esztétikusabb,ha felveszi a test alakját a ruha,legyen az nő vagy férfi.

Most megint jönnek vissza ezek a csüngős felsők is,nekem nem tetszenek,olyan hatása van,mintha sokszor mosták volna,elnyűtt.

2018. máj. 6. 06:53
 30/44 anonim ***** válasza:

"Rövidnadrág és forrónadrág nem ugyanaz, te szerencsétlen."

Na,megnéztem már mi az a forró nadrág,mert egyáltalán sosem hallottam még ilyet.

Így hívják más néven a női p-csanadrágot,amiből ki van a nőknek a feneke is.

Szerintem ez nem egyenlő a férfi short nadrággal,ami comb középig ér,tehát nem olyan,mint egy bugyi.

A térdnadrág pedig nem shortnadrág,hanem térdnadrág.

2018. máj. 6. 10:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!