Mit jelenthetett a haverom bókja? Tréfás megjegyzésnek gondolta csupán, vagy ennyire beindította a látvány?
Figyelt kérdés
Fiatal férfiak vagyunk, tegnap este elmentünk együtt sörözni. A lakásom előtt találkoztunk. Mivel jó idő volt, úgy gondoltam, rövidnadrágban megyek, és ezért egy combközépig érő, szűk szárú farmersortot vettem fel pólóval. Ő ingben és hosszúnadrágban volt. Amikor meglátott, köszönt, mosolygott, jó látványosan, észrevehetően végigbámulta a lábszáraimat, majd ezt mondta: - Öcsém, de jó lábaid vannak! Kár, hogy nem vagy nőből ilyen szexi lábakkal! - Utána nevetett. Zavaromban én is nevettem, de magamban azért kicsit csodálkoztam. Persze jólesik, ha megdicsérik bármimet, kinek ne esne jól, s az is jó, ha ezt egy régi haver teszi, de valahogy olyan érdekesen jött ki ez a bók.2018. máj. 1. 10:34
11/44 anonim válasza:
A comb középig érő gatya tényleg elég érdekes látvány egy férfin a szürke hétköznapokban. Szerintem térd fölött legyen vége. Az jól néz ki.
Viccesen kigúnyolt, miért kell ezt ennyire felvenni? Lépj tovább.
12/44 anonim válasza:
Már írtam. Térdgatyát,olyat ami éppen térd felé ér..
13/44 anonim válasza:
Nem tudom, ti hol éltek, nálunk a fiúk 90%-a rövidnadrágban mászkál :P
Kérdező, jegyezd meg, itt gyakorikérdéseken mindig a kérdező a hibás! Még akkor is, ha nem ez volt a kérdés! MINDIG! XD
14/44 anonim válasza:
"Nem tudom, ti hol éltek, nálunk a fiúk 90%-a rövidnadrágban mászkál :P"
Rövidnadrág és forrónadrág nem ugyanaz, te szerencsétlen.
15/44 anonim válasza:
Hisztizel mint egy kislány, kiöltözöl egy sörözéshez mintha randizni mennél, és arról fantáziálsz hogy a haverod beindult rád...Rossz hírem vagy, meleg vagy.
16/44 anonim válasza:
#14 jó, de nem mindenki divattervező. Elhiszem, hogy ti nők különbséget tudtok tenni, de nekünk fiúknak van rövidnadrág meg hosszúnadrág ennyi. Nekem az is rövid nadrág ami térd fölé ér meg az is ami a térd fölé 1 centivel.
17/44 anonim válasza:
Nem tudom, a férfilábat mindig "törpíti" a rövidgatya. Még a Charlie Harper-es igénytelen térdnadrág is. Nekem a rövidnadrágról mindig a kis Prince George jut eszembe.
18/44 anonim válasza:
Szerintem valójában ezt gondolta: "Egek ez h*lye minek vett fel egy ilyen p*csa gatyát ezekhez a pálcika(Nőies) lábaihoz? Hát én b**zarok XD" Bóknak látszó oltás ennyi nem kell túl gondolni
19/44 anonim válasza:
Te most komolyan olyan IQ bajnok vagy hogy azt hiszed, hogy a haverod beindult rád? :D szerintem inkább csak kicikizett a maga módján.
20/44 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nőies beütésű, csajláb formájú lábaim vannak, de azért talán még van jogom rövidnadrágot viselni. Az meg, hogy merészelem követni a divatot, talán még nem bűn.
2018. máj. 1. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!