Fanatikus facebookon posztolgató ellenzékiek! Nem féltek tőle, hogy tönkre fogjátok tenni az emberi kapcsolataitok felét?
Én nem félek, mert az ismerőseim kb. így oszlanak meg:
- cirka 70% ellenzéki (különféle pártok, főleg LMP, Jobbik, Momentum, valamint két MSZP-s)
- cirka 25% leszarja
- néhány normális fideszes, aki elfogadja, ha másnak más a véleménye
- 1 fideszes, aki fanatikus, de legalább vicces
volt még 2 fideszes, de az egyik letiltott valami teljesen más vitánk miatt, a másikat kicsinálták az ismerőseim egy kommentfolyamban, amire odaértem volna békét teremteni köztük, de nem vészes, nem volt olyan közeli ismerős.
Hát nekem most fog véget érni egy gyerekkori barátságom, mert az illető fidesz-fanatikus lett és a választások után szinte őrjöngve posztolgat, küldözget leveleket nekem, hogy "térítsen". Ellenvéleményt, érvet nem fogad el és azt sem, hogy nem szeretnék politizálni vele. Személyeskedni, gúnyolódni kezdett.
És más fideszes ismerőseim is ilyenek.
Tőled sem várok érdemi reakciót kérdező, az eddigi válaszaid, stílusod alapján.
Előző, velem 3 ellenzéki ismerős csinálta ezt pont. Én nem térítek, de ha a kormányellenes kitöréseikre nem szólok semmit, nem bólogatok, hogy fujj a kormány, akkor megkapom, hogy "miért nem értesz velem egyet? értelmesnek hittelek! minden normális ember ellenzi, ami megy!" Szóval én vagyok a szemét elmebeteg, mert más a véleményem.
Szerintem a legjobb kikerülni ezt a témát, amennyire lehetséges, de ez pont miattuk nem oldható meg, mert mindig téríteni akarnak. Most már mindegyikükkel úgy vagyok, hogy nem is keresem őket, igaz, ők sem engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!