Legjobb baratnom szulei valnak. Hogy segitsek neki?
Szia!
Jelenleg nekem is válnak a szüleim és sokat balhéznak. Én nem mondtam még el a suliban senkinek mert nem akarok semmiféle felhajtást. De sokszor vagyok nagyon szarul.. Eléggé megvisel.. Random szituban ne hozd szóba! Nagyon rossz állandóan erre gondolni.
Mondd meg neki hogy te ott leszel vele és itt vagy vele bármi is van/lesz. Hadd sírjon a válladon, hagyd. Nyugodtan beszélgess vele ha szeretné ő is. Nyugtasd meg az általános hülye (nem lesz gond, túl leszünk rajta stb.) szövegekkel. Mondd meg neki hogy fontos hogy ne csússzon ki a lába alól a talaj. És legyél vele, támogasd.
Csináljatok suli után programokat, mondd meg neki hogy csináljon valami olyat ami kikapcsolja és örömét leli benne.
Fontos hogy mellette legyen valaki, mégha ez neked is nehéz, hidd el végtelenül hálás lesz.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!