Baratnom mindig nagyzol, nem onmagad adja. Hogy segitsek neki abban, hogy ez így nemlessz jo?
Kérdem én:Mennyibe fájna az ha a leírt szöveget előbb leellenőriznétek hogy jól,és érthetően írtátok e le?
Elvárjátok hogy segítsünk,de ha egy kérdést nem tudsz érthetően leírni akkor mit vársz?Mert én személy szerint semmit sem értettem ebből.Mert tényleg nem nagy cucc hogy átnézzétek a szöveget.És utána meg felvagytok háborodva hogy miért kötünk a helyesírásotokba?Hát ezért!És nem arról van szó,mert még egy két hiba elnézhrtő de hogy ennyi?Ez olvashatatlan neharagudj...
Szép jó napot! Köszönöm a válaszokat. A kérdés óta eltelt 4 év.
Volt egy barátnőm, aki mindig többnek hitte magát, mint aki volt. Arra voltam kíváncsi, hogy hogyan változtathatok ezen. Egy normális ember nem néz le másokat még akkor, sem ha ő jóval gazdagabb vagy jobb náluk. Senki sem egyforma. Mindenki kerülhet olyan helyzetbe, amiért lenézhetnék. Csak azt lehet megváltoztatni aki, akar is változni. Erről a barátnőről kiderült később, hogy nagyon szeret pletykálkodni és a másik hátába kést döfni. Összevesztünk és több mint 3 éve egy szót se szólunk egymáshoz. Le is tiltott. Barátok mindig jönnek újak. Aki meg több problémát hoz, mint örömöt azért nem kár.
A helyesírásról: Szerintem egy olyan világban élünk ahol a sok okos telefonnak köszönhetően az emberek elhanyagolják ezt. Főleg a fiatalok. De a felnőttek is ékezetek nélkül írnak és épp, hogy érteni a mondanivalót. Azt, hogy hogyan tehetnénk fontossá azt, hogy az emberek megfelelően használják az anyanyelüket és ne lustuljanak el ilyen téren a már egy másik kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!