A legjobb baratnom, aki tenyleg a legjobb, a fiut valasztotta helyettem, akit en utalok. Mi errol a velemenyetek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 18:48
1/7 anonim válasza:
Mi lenne? Semmi.
Miért kell erről kikérni mások véleményét?:D
2/7 anonim válasza:
Talán mert nem te határozod meg, hogy kibe lehessen szerelmes.
3/7 anonim válasza:
...így fölösleges ezen gondolkodni, ha valaki nagyon szerelmes, akkor őt választja, nem pedig a barátait.
4/7 anonim válasza:
Ennyit ér a női barátság:D
Nyugi, lesz még vagy 20
5/7 anonim válasza:
"a fiút választotta helyettem"
valószínűleg neki is leesett,hogy ez nem barátság,hanem inkább egy zsaroló érzelmi vámpír és az alárendeltje viszony.
ő meg miért is lenne a te alárendelted?
nem vagy te semmiben sem felsőrendűbb mint ő.
sőt neki már palija is van,neked meg nincs,vagyis ő felsőrendűbb,tehát fordult a kocka.
neked meg nem ízlik ez.
6/7 A kérdező kommentje:
Jólvan,haggyatok.;))
2015. jan. 1. 21:05
7/7 anonim válasza:
Öt választotta? AZT mondta, hogy amiért Te utálod a srácot többet nem beszél veled? Ilyen esetben mondhatnád azt, hogy öt választotta. Ha igazi barátok vagytok ezt is kibírja szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!