Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szólnom kellett volna neki?

Szólnom kellett volna neki?

Figyelt kérdés

Barátnőm és én ugyanarra a szakra jártunk az egyetemen. Ő fél évvel hamarabb végzett mint én, így ő most dolgozik. Múltkor összefutottunk az utcán és mondta h lesz egy álláslehetőség és h meg is fogja palyázni.

Én ezután eldöntöttem h én is megpályázom de nem szóltam neki. Az állást egy teszt alapjan döntötték el. Én ugye itthon voltam ráértem tanulni így nagyon jól sikerült a teszt sőt enyém lett a legjobb. :D Ő meg mondta h nem tudott rá annyit tanulni mert mellette dolgoznia kellett.

Szóval a lényeg h én kaptam meg a melót. Barátnőm már akkor meglepődött amikor a teszt írasánál találkoztunk, kérdezte te is h hát én? Egyébként amikor kiderültek az eredmények gratulált meg minden de úgy érzem azóta kicsit hűvös velem. Szólnom kellett volna h én is megpályázom ezt a helyet?

2018. jan. 21. 15:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
illetve még egy dolgot nem tudok elviselni. amikor valaki úgy jelentkezik állásra, hogy van munkája vagy mondjuk nyugdíjas. és legtöbb esetben egy pályakezdőt azért nem vesznek fel, mert van nála tapasztaltabb, aki igazából csak megunta az előző helyét, és váltani akar...szerencsére ők annyiban vannak lemaradásban, hogy nagy valószínűséggel csak olyan helyre tudnak menni, ami elfogadja, hogy neki a másik helyen még van felmondási ideje, és azt meg kell várniuk.
2018. jan. 22. 16:28
 12/17 anonim ***** válasza:
9%
tenyleg undorito vagy. :D
2018. jan. 30. 20:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Hiába szapuljátok, mert ő volt a jobb. Nem kell minden bénát simogatni, hogy jaj te kis szegény .
2018. jan. 30. 21:52
 14/17 anonim ***** válasza:
9%

# 13

Ja, s ha anyukád fúrna ki egy kiszemelt helyről, akkor te is megértenéd-szeretnéd, ő a jobb;)

2018. jan. 31. 09:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Mámint anyám fúrna ki engem?😄
2018. jan. 31. 10:53
 16/17 anonim válasza:
Oké te voltál a jobb stb meg üzletben nincs barátság csak mégis ott van az az aprócska dolog h többek vagytok egymásnak mint két idegen, hiszen elvileg a barátnőd (volt)
2018. febr. 18. 16:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha szóltál volna neki, akkor előbb utál meg, ennyi.

Nem tehet arról a lány, hogy nem volt ideje annyit készülnie rá, de azért a kérdező se szégyellje már el magát, hogy ő volt a jobb.

Egyébként pont az ilyen esetek elkerülése miatt, ha én jelentkezek valahová, sosem szólok közeli barátnak a lehetőségről. A legtöbb baráttal közös szakmánk van (onnan ismerem őket... vagy egyetemről, vagy korábbi munkahelyről), és ha megtalálják maguktól, és lenyomnak, az tök oké, de ha én hívnám fel a figyelmüket a lehetőségre és úgy nyomnának le, na az fájna.

2018. febr. 18. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!