Vonaton, hogyan lehet ismerkedni?
Sokszor látok egy nagyon szép lányt a vonaton, amikor Budapestre megyek.
Általában olvas, vagy filmet nézhet, de sokszor rám szokott pillantani és olyankor elmosolyodik kicsit.

Lazán odalötyögsz mellé, és beveted a XXi. század legmenőbb csajozós dumáját:
teccő gecc, kő kóla?

Múltkor egy csaj bejött a kabinba ahol ültem, szétnézett majd találomra odament egy egyetemistához és megkérdezte tőle, hogy lenne kedve megnézni egy filmet a laptopján, mert unatkozik és nem szeret magába filmet nézni. A film után kb. az egész élettörténetét előadta amit a srác végig is hallgatott. Szóval hacsak nem vagy neki nagyon antipatikus akkor szinte bármit csinálhatsz akkor se fog elküldeni.
Vagy pl ami velem történt, én se vagyok nagy beszélgetős típus, ráadásul még nem is egy magyar csaj de ugyanígy vonaton szóba elegyedett velem, kiderült hogy még közös ismerőseink is vannak és kb. 2 óráig beszélgettünk kb. a semmiről. Utána meg b@lfasz voltam és még a számát se kértem el.
Szóval nem kell ennek olyan nagy feneket keríteni, szépen odaülsz mellé, köszönsz, nyomsz valami béna szöveget ami épp eszedbe jut és ha szerencséd van akkor kialakul egy beszélgetés.

Hogyan NE ismerkedj:
Múltkor ült velem szemben egy vén fsz a kabinban és mikor leszállt mindenki és csak én maradtam, elkezdte markolászni a farkát...

Utolsó: jézus, milyen emberek vannak.
Ha néha elmosolyodik a lány, akkor valószínűleg ő is érdeklődik irántad. Nyugodtan szólítsd meg, először csak semleges témákról beszélgessetek, utána ki fog alakulni, ne stresszelj rá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!