Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szokott a vonaton szemezni/ismerkedni?
Én akarok szemezni,de nem merek és a másik baj hogy nem is akar velem senki szemezni. :D
17/f
hat ez tok egyszerű, teremts egy full helyzetet.
pl hey nem teged lattalak multkor is a vonaton? olyan ismeros vagy,.....
tudod lehet h furcsa de bejossz nekem....
lattam egy jo kavezot az allomason van kedved eljonni?.... stb
talald fel magad meg mielott nem keso
ha meg bebukod, egye fene meg esik az ilyen
ja es tobbszor is lehet probalkozni ha tobbszor latod, csak lepattint...ja am ha meg egybol el akar utasitani az elso szavadra, talalj ki valami gyokerseget h pl csak azert kerdeztelek mer azt hittem egy suliba jarunk
(most nem tom hany eves vagy bocsi, ne vedd sertesnek ha mar nem vagy suliban :D )
kicsit lazazol mosolyogsz, bevonzod, ennyi
az en mottom, inkabb bukjak tizszer h megszerezzem, mint h elottem szerezzek meg egy alkalom alatt, na erted :D
remelem segítettem, sok sikert teso ;)
Velem nem szemeznek a lanyok tehat igY nem szoktam. vagy beszariak, vagy g*ci csunya vagyok. Inkabb az elso. Magyar lanyok ilyenek.
amugy nem kell sokat mellette legyel..meglatod, odamesz hozza, megszolitod. game on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!