Szerintetek is én vagyok a gáz?
Lassan 7 éve a “legjobb barátnőm” de utálom
Folyton kibeszél és ha kell ellenem van és ellenem fordítja az egész osztályt... a legnagyobb bajom az hogy nem bírja elviselni ha egy percre is mással vagyok. Azt hiszi ő nem fontos, ilyenkor be hisztizik és engem állít be a világ szégyenének... senki nem áll mellettem ilyenkor, képes az utcán az első emberrel kibeszélni engem
Tudom hogy ez nem barátság, tényleg nem is szeretném, igazàbol csak megjatszom az egèszet.. az a baj hogy nincs más akivel tudnèk barátkozni és ezért inkább vele vagyok, egyedül nem bírnám
De én tényleg sose beszéltem ki max csak jobol
Sose voltam ellene, mindig segítettem neki, volt hogy éjszaka rám irt hogy sír és hogy segítsek neki és én ott voltam mellette
Ő meg egyszer meg nem kerdezte hogy mi bajom mikor mások észre vették. Nagyon durva volt mikor sírtam egy széken ülve és ő rámnézett és elment mellettem szó nélkül
És most meg csudálkozik hogy ott hagytam!?
Szerintetek is én vagyok a gáz azért mert otthagytam?

Az első 2 sort elég lett volna írnod...
Az nem barát, ki kibeszél s mindig ellened van...sz@rd le s keress olyanokat, akik melletted vannak személyedért s nem külsődért.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!