Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek is én vagyok a gáz?

Szerintetek is én vagyok a gáz?

Figyelt kérdés

Lassan 7 éve a “legjobb barátnőm” de utálom

Folyton kibeszél és ha kell ellenem van és ellenem fordítja az egész osztályt... a legnagyobb bajom az hogy nem bírja elviselni ha egy percre is mással vagyok. Azt hiszi ő nem fontos, ilyenkor be hisztizik és engem állít be a világ szégyenének... senki nem áll mellettem ilyenkor, képes az utcán az első emberrel kibeszélni engem

Tudom hogy ez nem barátság, tényleg nem is szeretném, igazàbol csak megjatszom az egèszet.. az a baj hogy nincs más akivel tudnèk barátkozni és ezért inkább vele vagyok, egyedül nem bírnám

De én tényleg sose beszéltem ki max csak jobol

Sose voltam ellene, mindig segítettem neki, volt hogy éjszaka rám irt hogy sír és hogy segítsek neki és én ott voltam mellette

Ő meg egyszer meg nem kerdezte hogy mi bajom mikor mások észre vették. Nagyon durva volt mikor sírtam egy széken ülve és ő rámnézett és elment mellettem szó nélkül

És most meg csudálkozik hogy ott hagytam!?

Szerintetek is én vagyok a gáz azért mert otthagytam?

2017. dec. 3. 22:35
 1/9 anonim válasza:
Nem.
2017. dec. 3. 22:40
 2/9 A kérdező kommentje:
És mit tudnèk tenni hogy ne én legyek a rossz meg a hibás?
2017. dec. 3. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Az ellen semmit mert mindig az a hibas aki nem hibas. Inkabb legyel egyedul vagy barátkozz masokkal. Hányadikos vagy? Ugy sejtem nemsoká ott hagyod az általánost
2017. dec. 4. 00:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Az első 2 sort elég lett volna írnod...

Az nem barát, ki kibeszél s mindig ellened van...sz@rd le s keress olyanokat, akik melletted vannak személyedért s nem külsődért.

2017. dec. 4. 09:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy gáz lennél. Viszont a volt barátnődnek nagyon is vannak problémái.
2017. dec. 4. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
És ő a legjobb barátnőd? Akkor ellenségekre már nincs is szükséged...
2017. dec. 4. 17:53
 7/9 A kérdező kommentje:
8.os vagyok és már nagyon várom hogy ott hagyjam a sulit meg ezt a közösséget mert megnehezítették az eddigi életemet
2017. dec. 4. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Sok sikert. Nekem is rossz volt régen de mostmar 160 fokkal megváltoztak bennem a dolgok.
2017. dec. 4. 21:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ennek örülök
2017. dec. 7. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!