Mit lehet tenni, ha amikor piszkálnak az emberek, agresszívvé válok és gyűlölöm őket?
Ezzel én is így vagyok, szerintem is tök természetesek.
Mondjuk én nem gyűlölöm unblokk az összes embert, csak nem vagyok rájuk kíváncsi. Nem érdekel a nyomoruk, a bánatuk, ha azt hallom, hogy kínoztak egy állatot az sokkal jobban megérint, mint ha azt mondják, hogy felkötötte..megölte..kirabolta..megverte xy-t valaki.
2
Jobban is teszed. Az emberek olyan szinten gonoszak és önzőek, hogy egy állat milliószor többet ér. Az ember minden bizonnyal egy rosszul mutálódott gén eredménye.
4
Az a baj, hogy mindig esély adtam eddig, hogy maguktól rájöjjenek, hogy mi a helyes viselkedés, de valamiért ez sosem következett be, és ez idő alatt annyi düh felgyűlt bennem, hogy valóban le tudnám szúrni az illetőt.
LEhet, hogy valóban az első alkalommal meg kell mondanod a magadét, mert maguktól úgysem jönnek rá, hogyan kell viselkedni egy emberrel.
Az a baj, hogy mindig esély adtam eddig, hogy maguktól rájöjjenek, hogy mi a helyes viselkedés, de valamiért ez sosem következett be, és ez idő alatt annyi düh felgyűlt bennem, hogy valóban le tudnám szúrni az illetőt.
Igen, ezért veszélyes magadra nézve, és másranézve, ha meghunyászkodó viselkedést tanúsítasz, amikor egy kritikus személytől labdát kapsz, és nem adsz hangot annak, hogy ezt sürgősen fejezze be, rossz embert kóstolgat.
Aztán ez a sok labda, amit kaptál felgyűlemlik. Valamin le kellene vezetned a feszkót. Sportolnod, ami önbizalmat ad, és a tartásodat is javítja. Hosszútávon ez neked sem tesz jót, ezért mindig ott helyben rendezd le a dolgot.
USA-ban rengeteg ilyen tragédia történt, biztos hallottál róla. A diákokról, akik sok társukat agyonlőtt, mert megnyilvánulni csak a tetőponton volt bátorsága, amikor a feszültség, már szétfeszítette belülről.
Te ne hagyd ezt idáig fajulni. Sportolj, tanulj valamilyen harcművészetet, nagyon sokat alalít a jellemeden, de sose élj vissza a tudással, amit megtanulsz.
A favágás is nagyon jól levezeti a haragot. A futás is.
Ezt a piszkálást ne vedd olyan nagy dolognak, csak keresik a határaidat, meddig mehetnek el veled. Azért írtam szögezd le at illető számára legyen világos, mit engedhet meg veled szembe.
Azt se feledd, bár ezt a múlt miatt még talán nem értheted, hogy az emberek szokták ugratni is egymást, szóban is visszalehet dobni a labdát. Szóval nem minden provokáció, nem kell mindenre ugrani.
2 vagyok
Igen, nagyban függ a reakció attól, hogy milyen formában történik az ugratás/beszólás, nincs értelme mindenre ugrani.
Engem általánosban szivatott a többi csaj, mert nem voltak márkás ruháim, nem engedtek bulizni, szóval elég hamar rájöttek kit kell b..tatni. Most 33 vagyok, fb-on láttam, h akik akkor lealáztak lépten-nyomon, mára feltöltött szájú, szétszolizott r...k lettek, az egyiknek már 20 évesen jött a gyerek, apuka persze sehol :D Ha valamijük is van az életben, az a pasijuk által van, nem önerőből. Magyarul eldobhatók, mint egy óvszer.
Most a munkahelyen max szexista megjegyzések jönnek pasiktól, de úgy gondolom azt egy nő engedje el a füle mellett és tartsa magát távol az ilyen tahóktól. Ez csak sima f..kméregetés.
Amikor nő szólt be akkor utána mentem és megmondtam neki jó hangosan, hogy mindenki hallja, hogy még egyszer a hangodat meg ne halljam mert baj lesz, meg vagyok értve? - utána többet nem szólt be, sőt nyájas lett.
Nem kell itt nagy karatét levágni ha b..sztat valaki, egyszerűen csak hangosan és érthetően meg kell mondani ott helyben, hogy eddig és ne tovább. Nem kell alpárinak lenni, csak határozottnak.
6
Igen, szokták ugratni egymást, csak van amikor egyértelműen poénból teszik egymás közt, és van amikor rossz indulatból, gonosz kiközösítő szándékkel teszik másokkal. Ez a két eset elkülöníthető, és jogosan gyűlölik ezen áldozatok az agresszor, lelki terroristákat. Rengeteg képzelődtem arról, miként kínzom meg őket. Tudom, hogy beteges, de szellemi elégtételt nyújtott legalább.
6
Egyébként jah, én is tudom, hogy javarészt ezek az amerikai diákok a gonoszkodó osztálytársak áldozatai. Legalább akik túlélik a mészárlást megtanulják a leckét egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!