Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, ha semmibevesznek,...

Mit tegyek, ha semmibevesznek, utálnak és még piszkálnak is?

Figyelt kérdés

Most végzos vagyok, és nem épp a legszebb emlékei vannnak rola.

Másodiktol fogva kikozosítettek, készítettek egy facebook csoportott, ahol mindennek lemondtak.

Aztán egybe tettek két osztályt, és kezdett minden normálisan menni,

Erre itt az utolso évem, és megint rossz lett minden.

Mások beszélnek az én nevembe, olyant, hogy kiket beszélek le mindnnek. Hazugnak, kétszínunek neveznek. Ha kerdezek valamit nem is reagálnak rá. Csak kihasználnak,ha kell valami nekem kell segiteni.

Mostanra már meg se merek mondulni az osztályba, folyton wc-re kell mennem, enni és inni se merek.

Ugy érzem magam,mit ha felesleges lennék, mind ha egy kisegér lennék a sok macska kozott.

18 éves, átlétikus alkat, 163cm magas, hosszu barna hajam van

ha valakit érdekel tobb is a piszkálásokrol irjon privátba

2017. nov. 7. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

nyilván nem ok nélkül történik

tarts önvizsgálatot, legyél magadhoz őszinte és változtass a stílusodon, kérj tőlük bocsánatot

2017. nov. 7. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Leginkább ne foglalkozz velük, mást nem nagyon tehetsz. (Egyébként nem tudnak egyszerre utálni és semmibe venni)
2017. nov. 7. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Az emberek csak azt gyűlölik, aki valami olyat tud, amit ők nem.

25f

2017. nov. 7. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:
#1: ja kérjen bocsánatot... Ha le akarják szarni a fejét még térdeljen is le hozzá mi?
2017. nov. 9. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!