Van 2 osztálytársam akik mindig "piszkálnak". Amig beteg voltam a kétszínű osztálytársam elküldte nekik mit írtam régen facebookon róluk neki. Azóta megint b. gatnak és azzal fenyegetnek, hogy majd ők elkapnak. Pl ha beszólnak és visszaszólok?
Semmit, tojd le őket, nekik ez az örömük. Szakíts meg minden kapcsolatot velük és azokkal is, akik tartják velük a kapcsolatot (pl: kétszínű osztálytárs).
Az ilyenek tök életképtelenek, a kukát fogják túrni egész életükben, oda is valók, nem kell velük foglalkozni. Se róluk, se velük ne beszélj, nézd őket levegőnek. Ennyi.
Az a két osztálytársad úgy gondolod értelmesebb mint 1-1 korcs kutya? Nem? Akkor meg mi a gond? Én se sértődök be, mikor egy kutya megugat. Az állatok már csak ilyenek, nincs annyi eszük, ösztöneikre hallgatnak. Bár azért jegyezzük meg hogy 1-1 kutyának jóval nagyobb lelkiismerete van mint a cigónak.
Nem kell itt belemagyarázni semmi libbantságot, mindenki tudja kikre gondolunk, aki pedig rasszizmusról filozófál, az csak mellé beszél.
Az osztálytársaid kiröhögnek mikor azok neked beszólnak? Mert mondjuk az már rosszul eshet :\.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!