Nem tudom, hogy mit tegyek?
A mondhatni legjobb barátommal egy munkahelyen dolgozunk. Mindig segítünk egymásnak, összedolgozunk és ketten igazán ütős páros vagyunk.
Most azonban adódott egy lehetőség, a testvércégnél van egy új pozíció.
A fizetés nettóban +70-el több és hatalmas előrelépés volna számomra.
Erről a lehetőségről nagyon kevesen tudnak és a főnökünk sem közölte velünk, mivel a jelenlegi pozíciónkba akar tartani minket.
Azonban ez nem lenne akadály, mivel ha közvetlenül a főnököm főnökéhez megyek, akkor eltudnám intézni a jelentkezést(vele is jóba vagyok).
Most jön a bökkenő.. a barátom ha megtudná ezt a lehetőséget, akkor tuti ő is megpályázná a dolgot. S 80%, hogy ő kapná meg helyettem az állást, hiszen régebb óta van ott, több a tapasztalata, stb.
Ha meg nem mondom meg, akkor annyi a barátságnak, mivel úgyis kiderülne az egész dolog és akkor már nincs helye magyarázkodásnak..
Ti mit tennétek?
Ha elmondom neki és azt is, hogy nekem ez milyen sokat jelentene, akkor is biztosan jelentkezne. Neki is nagy ugrás volna..
Tartsam titokban? Éljek a lehetőséggel?
Adjam át a dolgot? Mégis mit kéne tennem?
A szívem azt súgja, hogy többet ér ennél a barátságunk de az eszem meg azt mondja, hogy "Őrült vagy? Egy hatalmas lehetőséget próbálsz eldobni magadtól.."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!