Tényleg nekem kellene ezek után megalázkodnom és bocsánatot kérni? Nekem kellene vissza könyörögnöm magam?
Idén lett egy nagyon jó barátom, egy lány. Nah jöttek a szokásos problémák a fiú-lány barátsággal. Mindenki azt hitte, hogy együtt vagyunk, pedig a lánynak van párja. Ahhoz 1 hónapja kiutazott külföldre. Addig nagyon jóban vtunk meg lett közben még 1 barátunk aki szintén lány.
Mi 3-man majdnem elválaszthatatlanok vtunk, sok jó programunk volt.
Ahogy ki ment a csaj a pasijához, össze vesztünk egy semmi miatt. Konkrétan megért arra, hogy itthon intézzek el vmit Neki, ehhez mondtam a teendőit, kicsit sietetve ugyan, de nekem meg sürgős volt, mert nekem is kellett azt az ügyet intézni és gyorsan.
A pasi vmiért ,,berágott" és elkezdett az Ő Facebookjáról ugatni, hogy ne idegesítsem az Ő bnőjét, foglalkozzak a saját dolgaimmal. Erre én is berágtam, mert nem szeretem, ha kívülállók beleugatnak a dolgainkba, főleg úgy, hogy a csajon semmi sem látszott, egyik pillanatról a másikra történt az össze veszés. Mivel osztálytársak is vagyunk, ezért egyből kiraktam minden osztály ,,platformról" (csoport, drive, stb.) és a profilomról is letiltottam, mert az osztály többi tagja meg az én általam megosztott dolgokhoz semmi köze a pasijának. Egyébként itthon korábban a fickó kierőszakolta a csaj Fb fiókjának a jelszavát, de belépni nem tudott. Meg már akkor megmondta a ,,frankót", hogy kivel barátkozhat, mit tehet fel a Facebookra, itthonra már ne tervezzen semmit, szüljön Neki gyereket, stb. stb. Tehát ez a tipikus gyökér aki attól érzi magát férfinak, hogy birtokolja a csaját...
Vissza térve a sztorihoz, miután tiltottam a csajt mindenhonnan jöttek az sms-ek, meg fenyegetett, én is Őket majd végül olyan durván kiszálltam magamból, hogy Mindenkit elég durván megfenyegettem. Ezt annak hatására, hogy a csávó azt írta, ugorjak écces kukira, meg dögöljön éhen a ,,retkes" családom. Ezt úgy nem bírtam szó nélkül hagyni, ezért keltem ki istenesen magamból...
Végül befejeztük a vitát és megzsarolta a csaját, hogy ha békülni mer velem akkor elhagyja.
A másik lány, erőlteti a békülést, már ezzel kapcsolatban írt is a csajnak, konkrétan azt, hogy mi 3-man üljünk össze és beszéljük meg a dolgokat. De én nem akarom, mert Ő úgy látja, hogy totálisan én vagyok a ludas, a pasi amit tet teljesen rendben van, a szerelem nevében bármit megtehet. A csaj kinevette ezzel az ötlettel. De egyébként korábban tett olyan utalásokat a csaj itthon, hogy még rengeteg kaland vár rám, keressek más barátokat is meg mikor a barátairól nyilatkozott, előttem mindig úgy beszélt, hogy a barátai, mintha én nem tartoznék közéjük. Az elméletem az az, hogy eleve nem is tartott a barátjának csak kihasználta az időt míg itthon volt, hogy megtegyek Neki ezt-azt (háziját pl. én írtam meg, furikáztam kocsival ide-oda, túrázni vittem, stb.)
Tehát durván lepantintott és még csak nem Ő, hanem a pasija, a pasinak kellene meghunyászkodnom meg tűrni, hogy tönkre vág egy másik életet. Mind e mellé a halálba kívánták a családomat meg megfenyegettek.
Ezek után tényleg én vagyok a ludas egyedül? Muszáj megkérdeznem mert a másik ezt állítja és annyira megtudja győzni az embereket, hogy még én is elhiszem, de szerencse itt a düh ami ,,észhez térít".
Az elolvasást meg a válaszadást előre is köszönöm! (bocs, hogy hosszú lett :( )
Én. 22/F a barátaim 22/L és az érintett csaj 26/L
A kandúr 26/F
Utolsó egyet értek egyébként.
Meg így a semmiből jött a beugatása...
A letiltásra meg annyit írok, hogy Neked sem tetszene, ha egyik ismerősöd/osztálytársad profiljáról más nézegetné a beszélgetéseidet, osztály részére kitett bizalmas információkat vagy éppen azt amit Te ki teszel az ismerőseidnek. A ,,köztes" csaj megírta Neki ezeket pepitában, hogy mindhárman hibáztunk, erre annyit írt csupán, hogy gyökér vagyok meg hisztis... Meg majd ha a csaj esetleg vissza tér suli kezdésre majd a hapitól kérjek ahhoz is engedélyt, hogy bemehetek a suliba, ha a drága nője is ott van.
Az előzőnek meg aki azt írta, hogy így viselkedik egy felnőtt férfi azt írnám, hogy más fiú barátai is vannak a csajnak, Őket is leakarta vakarni meg már 4 éve nem volt bnője, gondolom jó okkal... de igazad van, így viselkedik egy felnőtt ember, hogy egy osztálytárssal így bánik aki megtett mindent azért, hogy a buta csaja levizsgázzon év végén, ahelyett, hogy megköszönné. De tényleg én vagyok a bolond, hogy hagytam, hogy kihasználjanak.
Az a baj, hogy ez a stílus nagyon sokaknak bejön, ezért van sok barátja és még szomorúbb, hogy némely nőknek ez kell...
őszinte leszek, lehet lepontoztok, de mégis véleményt kért.
Mi a fenét haverkodsz lányokkal? Mert ahogy most tapasztalod, megy a dráma és az idegszálaidon való ugrálás. És a csaj haverok bizony ebben nagyon jók. Nekem is voltak csaj haverjaim, ment is a háborúskodás meg a válasszak oldalt duma. Nem köszönöm.
Hát itt èn adtam ki az ucazt a másik csajnak, hogy èn vagy Ő... Erre azt csinálták, hogy a csajnak 2 Fb profilja van, az egyiken tiltotta, a másikon meg ugyanúgy beszèlnek :D
Eddig inkább csak a fèltèkeny pasik volt a gond :(
De ennek a figurának nem tudom mi az oka a fèltèkenykedèsre, nem règ tudtam meg, hogy egyszer a csaja meztelenre levetkőzött a bnője előtt, èn ott vtam velük, de ettem, èszre se vettem mit csináltak a másik szobában... azèrt szidom is most a kaját xD
De sok olyan helyzet volt amiben nem vtam fèrfi, sőt olyan is volt, hogy a pasas eltűnt 3 napra ès èn vígasztalgattam a csaját, hogy biztos előkerül, nem csajozott be, stb. stb.
Ès ez a hála...
Ez nem fèrfi ahogy írta az egyik válaszoló, nem az udvari bolondot akarta elzavarni, hanem szimplán csak hülye gyökèr aki bele ütötte az orrát amibe nem kellett volna
kiábrándítalak cicus, hogy nincs barátság a két nem között.
Vagy neked tetszik, de lekoptatott és mégis mászol utána. Vagy ő akar egy száraz barátnak nevezett pasit, akit elővesz néha, majd lekoptat, ha jön egy potenciális pasi, akivel a dugást is elképzeli.
Most te száraz barát vagy. Hiába szép ez papíron, meg működhet, de előbb utóbb lekoptat. Velem is megesett. Amíg nem volt potenciális dugó partner, addig puszilgat, öllget meg néha a járás gondolatával is eljátszik, de sosem jutunk előre, majd jön egy jobb csávó és utána max néha üzenetet váltunk. Száraz barát: döntésképtelen, és nem mer lépni a csaj, azért talonban tart, de komolyabb sosem lesz belőle, viszont sokszor küld olyan jelet, ami komolyra utalhat.
Én is ismerkedtem olyan csajjal, akinek száraz barátai voltak. Képeken ölelgették egymást, puszilgatták egymást, én voltm a potenciális dugópartner. Nem tetszett a dolog, nagyon nem. Nem is járnék olyannal, aki a srác haverjaival ennyire közvetlen.
Legközelebb ne haverkodj csajokkal, sok dologtól megóvod magad.
Húú, kivettem a kérdést a követőből, de most vissza néztem, Alain Delon jól mondja, tényleg megérdemelne vmi kis bosszút. :D De nyugodt lehet mindenkit, lányokat nem bántok.
A kérdésben szereplő hölgy is aki erőlteti a dolgokat, nah 2 napja Ő is kimutatta a foga fehérjét... Neki is kezd jönni egy pasi, most már sérteget meg koptatni akar. De nem kell 2x mondani, takarítom mind2t kifele az életemből. Majd ha megint egyedül lesznek akkor jó leszek arra, hogy fuvarozzam Őket mindenhova, minden programot én finanszírozzak, stb. Amúgy az 1. hölgyike a paliját is csak kihasználja, mert kint dolgozhat úgy, hogy közben a pasi tartja el, ha majd lesz elég pénze, szépen vissza szökdécsel és azzal is majd ugyanúgy bánik majd... Ezek pitsák, nekik csak a pénz meg az aktuális érdekeik számítanak. Én meg hülye vagyok, sajnos én is hibás vagyok vastagon abban, hogy hagytam, hogy kihasználjanak.
Igen, meg kellene alázkodnod és bocsánatot kérned, aztán nem cseszegetned őket, mert te vagy a kívülálló aki beleszól az ő ügyeikbe, ők egy pár, te egy barát vagy...
De nézzük sorban:
Volt egy barátod, aki a másik nembe tartozott. Kiment a párjához külföldre, te pedig összevesztél vele, a te állításod szerint "semmin"
Ezután megkért rá, hogy tegyél meg neki valamit, amihez "kicsit" siettetted.
Ezután a párja írt neked hogy ne bántsd a nőjét, érdekes lenne hallani mi volt a kicsit siettetés, amivel idegesíted...
Ezután kiraktad a közös csoportokból amikhez hozzáférésed volt (milyen felnőttes és komoly gondolkodás)
Ezután írtál egy csomó állítást, ami jellezi a sztereotipikus bunkókat, ami vagy igaz, vagy nem, mert a sztereotipikus bunkó nem elég intelligens hogy meggyőzzön az embereket arról, hogy te vagy a rossz, kivéve ha tényleg ludas vagy. (ami valószínűleg vagy, mert még a saját verziódban is defenzíven állítgatod, hogy a semmin veszel össze a barátaiddal és "kicsit" sürgeted őket.)
"mikor a barátairól nyilatkozott, előttem mindig úgy beszélt, hogy a barátai, mintha én nem tartoznék közéjük"
Mert nem vagy a barátja, te egy kívülálló vagy aki próbál belezavarni az ő életébe...
"Szerencse, hogy itt a düh ami észhez térít"
Szóval állításod szerint amikor normálisan gondolkodsz akkor te is látod hogy szenny amit művelsz, de aztán felhúzod magad, hogy ne kelljen vele szembesülnöd...
Nem tudok együttérezni veled, kedves kérdező mert még a saját verziód szerint is csak akkor fogadod el igazságnak amikor dühöngsz.
Meglátásom szerint két működőképes verzió van,
1. bocsánatot kérsz, és próbálsz beilleszkedni
2. kilépsz a lány életéből ahelyett, hogy szekálod mert te is tudod, hogy nem a barátja vagy, csak valaki aki tönkre akarja tenni a kapcsolatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!