Mit tegyek hogy meg bocsásson és hogy ne keljen megalázkodnom, újra bízzon bennem?
Nem kevés, de nem is annyira sok, hogy emiatt folyton ellenőrizzen, vagy emiatt családi vita legyen.
Ha ennyit nem tud elnézni Neked, ott már nagy baj lehet.
Lehet, hogy nem olyan sok a keresetük, hogy ennyi tel.számlát megengedjenek maguknak.
Én is csak akkor telefonálok, ha nagyon fontos, mert muszáj spórolni.
Szerintem nem kell emiatt "megalázkodnod", mert azért akkora bűnt nem követtél el, és biztosan bízni fog benned, ha azt látja, hogy te is odafigyelsz a pénzügyeitekre.
Egyébként még annyit hozzátennék, hogy ha üzleti témában beszéltél a főnököddel, akkor nem a te pénztárcádat kellene, hogy tehelje a hívás.
Ha magánügyben, akkor más a helyzet, de gondolom, a főnököd jobb anyagi körülmények között él, így néha ő is hívhatna téged.
off:
a férjem egyedül 31 ezres szlát csinált, mikor mi ingyen beszélünk és amúgy is kedvezményesen hív mkit, mert céges díjcsomagja van. Kinyomtattam a hívásrészletezőt és lám... kiderült unalmában felregelt egy társkeresőre, szégyenszemre megadta 3 csajnak a telszámát és nekik írt kb 400 sms-t. Mindezt úgy, hogy hónapok óta kérem fogja vissza magát, és csökkentse le a (az addig) 18ezres szláját). De nem! ő inkább rátett még egy lapáttal és elküldött ennyi sms-t meg órákig beszélt. Kicsit bedurrant az agyam.
Amúgy ha pasi a főnököd, akkor érthető, hogy picit gyanús neki, hogy ennyit beszéltek, de mégsem kéne ezt a dedós módszert alkalmaznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!