Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap kidobtam a barátomat mert egy másik msnen füzögette a csajokat, nekem ez nagyon szoromrú volt ám, de este felhivtam hogy ő nem szeretne e kibékülni meg kértem hogy bocsásson meg bármit tettem! Ugye hagynom kellene és nem zaklatnom?
Figyelt kérdés
Csak én vele képzeltem az életemet és reménykedek még hogy egyszer összejövünk...:(2010. márc. 24. 09:40
1/5 anonim válasza:
Még te kérsz bocsánatot??? Hülye vagy, már bocs. Majd kinövöd azt, hogy csakvele.
2/5 anonim válasza:
Nehari de mit vársz ettől a pasitól?És igaza van az előttem szólónak nehogy már te kérj bocsánatot!Majd jön másik srác aki meg is becsül!ijenre ne áldozz egy napot se mert hidd el később nagyon meg fogod bánni!
3/5 anonim válasza:
igazuk van, ne alázd már le magadat ennyire h még te kérsz bocsánatot. ha újra össze is jöttök, ez a pasi ott fog átverni ahol csak tud, ha ennyire megalázkodós vagy. ne csinálj hülyét magadból
4/5 anonim válasza:
Az ilyen pasiért nem kár,majd rájössz Te magadtól is.Addig meg felejtsd el a megalázkodást,meg a könyörgést!Nehogy ezek után a pasinak álljon feljebb,nevetséges!
5/5 anonim válasza:
Igen! Hagynod kellene a búsban, örökre, nem zaklatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!