Hogyan fejezhetném ki anyukámank hogy szeretem és bocsásson meg?
Az elmult idöszakban nagyon sokat veszekedtünk..minden aproságon hajba kaptunk!
apáromhoz költözztam se szo se beszéd nélkül...senki nem tudta hogy eljöttem...de anyu sejtette szerintem..alig egy hete történt..és bánom ezeket ..de vissza menni nem szeretnék csak bocsánatot kérni..szeretem ö nevelt fel ápolt ha beteg voltam stb stb...mit tehetnék hogy kibéküljünk?pár nap telt el nélküle de már most nagyon hiányzik:(
tanács?elöre is köszönöm 21/L
értem ..jo volt a kapcsolatunk..nagyon szeretjük egymást...
ami zavarhatja öt az az hogy szo nélkül jöttem el...nehezen fogja ezt megbocsátani nekem..:(köszönöm a válaszokat...
ha van még valami ötlet tanács irjátok meg
köszönöm
Ebben az esetben minden tanács merőben hasztalan.
Kell a megoldáshoz egy leány ( Te) és egy édesanya , ...............szavak nélkül, csak szeretettel a szívükben és minden megy magától.
köszönöm a tanácsokat..ma rá szántam magam és meglátogattam...egy csokor virággal és egy merci-vel a kezemben sirva áltam anyu elé hogy ne haragudjon rám és hogy szeretem...együtt sirtunk nagyon jo érzés volt átölelni meg puszilgatni a kezeit...ahogy magához szoritott...most már minden rendben köztünk...
:)remélem sok ilyen anya-lánya kapcsoolat van még a világon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!