Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Baj ha nincsenek barátaim?

Baj ha nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés
Meg , nem nagyon beszélgetek emberekkel?
2017. jún. 18. 16:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha téged nem zavar, szerintem nem.

Én is inkább olvasok egy könyvet, minthogy hülyeségekről beszélgessek.

2017. jún. 18. 16:40
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem jó dolog, ha vannak. De nem mindegy milyen amikor van. Hogy tudtok e valamit ott.
2017. jún. 18. 17:02
 3/16 anonim válasza:
Jó ha van egy normális barátja az embernek, én nekem sosem volt egy olyan, akivel bármit megtudtam volna osztani, vagy megbízni. Haverok voltak, de az sosem az igazi.
2017. jún. 18. 19:17
 4/16 anonim válasza:
40+vagyok. Eddigi életemben ha valakiről azt gondoltam jó barátom elöbb utóbb kiderült h egy szarkupac. Sajnos. Most meg már a családommal törődöm. Ohne barát.
2017. jún. 18. 19:26
 5/16 anonim válasza:
100%

Az ember táras lény. Igaz, élhet egymaga és egymagának, mégis valahol mélyében vágyakozik arra, hogy társasági életet folytasson. Vannak emberek, akiknek nincsenek barátai. Ennek több okai is lehet. Félelem, bizalom hiány, stb.; De az is lehetséges, hogy eddig még nem találta meg az igazi barátját.

Nagyobb gond az, hogyha az ember nem folytat senkivel sem beszélgetést. Ilyenkor magában tárolja, raktározza el örömeit, fájdalmait, amely az idő múlásával felemészti az egyént.

2017. jún. 18. 19:34
 6/16 anonim válasza:
Engem ugyan nem zavar.
2017. jún. 18. 21:04
 7/16 anonim válasza:
100%
Nekem sincsenek... Nem jó érzés 😞
2017. jún. 18. 22:22
 8/16 anonim válasza:
Pillanatnyilag nekem sincs igazi barátom, de szeretnék. Az ok amiért nincs az az, hogy elég nehéz számomra az elfogadás, nem tudom magam őszintén jól érezni magamat olyanokkal, akiknek nagyban eltér a gondolkodásmódjuk az enyémtől. Még keresem azt, akiben feltétlenül megbízhatok és magamat adhatom a társaságában. Az, hogy neked miért nincs barátod, csak te tudhatod. Ha zavar, keresd meg az okot és tegyél ellene. Ha nem zavar, akkor kit érdekel, hogy mások mit gondolnak. De ha kiírtad ide ezt a kérdést, feltételezem, hogy te sem vagy megelégedve a helyzeteddel. Tény, hogy barátokkal minden más, jobb. Próbálj meg nyitott lenni és merj odamenni másokhoz, találj közös témát! Semmit nen veszíthetsz vele. Azzal veszítesz, ha meg se próbálod.
2017. jún. 18. 22:58
 9/16 anonim válasza:
54%

Nem kellenek. Fölöslegek. Egyszer ők is szarban hagynak. Egyetlen szabály van rájuk....

Könnyen jönnek s gyorsan mennek.

Nincs barátság manapság. Csak magadra számíts ne érdekeljen a másik.

Úgy is csak a bajt s a problémáit hozza.

Egyedül lenni a legjob mert nem kell más gondjait megoldani. Nem árulnak el s nem hagynak a szarban.

2017. jún. 19. 03:00
 10/16 anonim válasza:
Kedves 9-es! Úgy tűnik, nem sok jó tapasztalatod volt eddig. De miért kell másra is átragasztani a pesszimizmust? Jó, haz embernek vannak barátai, az hogy neked sok negatív élményed volt más emberek terén, az nem jelenti azt, hogy másnak sincsenek a környezetében kedves, megbízható emberek. Ahogy a hozzászólásodat olvastam, az is egyértelművé vált számomra, hogy nem véletlenül nincsenek barátaid. Elmondanám, hogy a barátsághoz 2 emberre van szükség. Ha te csak a saját életeddel és problémáiddal akarsz foglalkozni, de elvárnád, hogy más is ezt tegye, te viszont nem vagy hajlandó erre fordítva, akkor csak sajnálni tudlak, mert sose lesznek normális emberi kapcsolataid. De ha megkêrhetlek rá, ne közvetítsd ezt a fajta felfogásmódot láthatóan bizonytalan emberek között. Attól neked nem lesz jobb, hogy mások is olyan elferdült látásmódúak lesznek, mint te! Köszönöm, hogy elolvastad és kívánom, hogy megtaláld az életben a boldogságot!
2017. jún. 19. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!