Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincsenek bulizós barátaim?

Miért nincsenek bulizós barátaim?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, egy szőkehajú, kèkszemű, szèp arcú, vèkony, edzett lànynak, aki most menne egyetemre, vállalkozó, gazdag szülőkkel, miért nincsenek olyan barátai akivel elmehetne bulizni? Van elég barátom, de egyikük sem szeret bulizni, más barátaim meg leszarnak, pedig kedves és segîtőkész ember vagyok. Városzélen lakok, egy gyönyörű házban, medencével. És mégcsak érdekből sem hívnának el bulizni meg semmi (ami mondjuk nem baj, csak nem értem, h miért). Aki városszélén lakik annak ennyivel rosszabb az ismerkedési lehetősége?

2017. ápr. 15. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés :D :/
2017. ápr. 15. 11:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Már ebből a 3 mondatból kiderül, hogy miért nincsenek még érdekbarátaid sem... Azt meg te sem gondolod, hogy ha valaki a város szélén lakik akkor törvényszerű, hogy kevés barátja van. Akkor a logikád szerint, aki a belvárosban lakik tele van barátokkal?

Magadban keresd a hibát. Ha meg ott a medencés kecó akkor tarts egy házibulit, hívj meg boldog-boldogtalant és leszek érdekbarátaid. Remélem segítettem.

2017. ápr. 15. 11:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy jó ember. :)
2017. ápr. 15. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát olyanokkal kell barátkozni, akik bulizósak. Csak van ilyen ismerősöd, aki belevihet egy ilyen társaságba, nem? 😃

Nekem pont az a bajom, hogy csak bulizós haverjaim vannak. Nem lehet más programra kimozdítan őket, és hát ebbe bele lehet unni, nem is vagyok barátságban velük emiatt 😃

2017. ápr. 15. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés. Ennyire nem lehet valaki ostoba.
2017. ápr. 15. 14:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló, barátaim vannak, akikkel elmegyek bulizni, biciklizni, nevetni, na ők ha baj van segîtenek is de messziről kerülik a szórakozóhekyeket. És nincsenek haverjaim akikkel bulizhatnék, és ha néha bemegyek egy kávézóba szombat este, mindenki ott nevetgél a barátaival, én meg itthon ülök minden este és halálra unom az életemet és csak tanulok, folyton. 19 èvesen.
2017. ápr. 15. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Én elviszlek bulizni, ha kaposvári vagy. Bár itt nagyítóval kell keresni a bulikat, de talán rábukkanunk valamire :D
2017. ápr. 16. 10:45
 8/9 health visitor ***** válasza:
Az ország melyik részén élsz?
2017. ápr. 16. 20:45
 9/9 anonim válasza:
Ha budapesti vagy, vagy fel tudsz jönni én elmennék veled bulizni. Amit leírtál, mintha rólam és a barátaimról szólna :D 22/L
2017. máj. 6. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!