Miért nincsenek (igaz) barátaim? (15/L)
Én egyszerűen nem értem. Végre rájöttem, hogy az a személy, akit éveken keresztül legjobb barátnőmnek tartottam, valószínűleg azt gondolja rólam, egy szerencsétlen, csúnya senki vagyok.
Ha valamire megkért, én megcsináltam (itt olyasmikre kell gondolni, hogy pl. elkísértem valahová, segítettem a háziban...stb.), erre annyit kérek tőle, hogy kísérjen el a boltba (mivel semmi egyéb dolga nincs), de ő közli, hogy nincs kedve elsétálni odáig - kb. 10 méternyire volt a bolt - meg, hogy most a facebookon nézeget képeket és hallgassak, mert zavarom. Az utóbbi időben egyre gyakrabban fordultak elő hasonló esetek, de ez volt a legdurvább.
Egy másik ,,barátnőm'', aki fent említett lányt szó szerint csodálja és imádja - ez az imádása azonban nincs viszonozva, hogy a legjobb barátnőm szavait idézzem: ,,Gréti csak arra jó, hogy fizesse a kajám...'' - szóval ezzel a lánnyal is jóba vagyok, viszont ő semmit nem hajlandó csinálni imádottja nélkül. Múltkor egy fél órán keresztül kérlelte, hogy menjen el vele a fodrászhoz, de hiába, én azonnal felajánlottam, hogy megyek vele én, de velem nem akart.
Alapjában véve azonban mindketten kedves, megnyerő személyiségek, mindenki szereti őket, én is csak mostanában láttam meg ezt oldalukat - és csak velem viselkednek így...
Nem értem mi a baj velem. :(
Egyébként mindenkivel jóban vagyok, de csak amolyan köszönő viszonyban. Egyedül ez a két lány a közelebbi barátnőim... Legalábbis azt hittem.
Lehet, hogy unalmas vagyok és furcsa, és ez a bajuk velem, nem tudom.
Csak azt tudom, hogy nagyon magányos vagyok, senki nem szeret és nincs egyetlen igaz barátom sem. :(
Szerintetek mit csináljak?
Keress másokat míg jobban ki nem tolnak Veled ezek az izék. Ez nem barátság, már segítséget se adj nekik, még ha könyörögnek se.
Miért gondolod hogy unalmas és furcsa vagy? Szerintem a kettő üti egymást, válassz egyet és részletezd miért, a végén szerintem kiderül, hogy egyik sem vagy nagy valószínűséggel. :)
A csúnya, unalmas, buta embereknek is lehet igaz barátja, főleg mert mind a 3 jelző relatív.
Egy dolog biztos ha nem kezdeményezel vagy a múltadból nem elevenítesz fel olyat akivel érdemes kapcsoltot teremteni magadra maradhatsz.
Kezdj valami új társas tevékenységbe. Hasonló ērdeklődési körrel rendelkezőkkel könnyű barátkozni.azokat akik meg nem viszonozzák azt a tiszteletet amit te adsz, kerüld el messzire. Akkor is ha jelen helyzetben ők az egyetlen társaságod. Ez is öztönözhet az újításra. Ha minden kötél szakad pár év múlva jön az egyetem.
Ott is jön néhány személy az életedbe.
Csak a kérdés címét olvastam el.
Azért nincsenek igaz barátaid, mert kiskorú vagy, és a körülötted lévők is azok.
Ahhoz hogy igazi, valódi baráti kapcsolatod legyen, ami hosszútávú távú és tartalmas, értelmes, érett, szerető embereknek kell lennetek.
A mostani éveid ezekkel a lányokkal csak bohóckodás, semmi komoly, valószínűleg évek múlva ők már eszedbe sem fognak jutni. Ha idősebb leszel, akkor számíthatsz arra, hogy valódi baráti kapcsolatod is lehet.
15 korban elég változóak tudnak lenni a tinik,elég egy jobb telefon,vagy egy menő ruha,egyből megváltoznak az emberi ragaszkodási viszonyok.
Sajnos ebben a rohanó,érdekekkel teli,gátlástalan,média által tönkretett világban nagyon ritka,amikor valaki igaz barát,és sajnos felnőtt korban is.Talán már ilyen viszony nincs is,maximum haver,meg havercsaj,ilyesmi...
Az emberek egy kis érdek miatt azonnal odébbállnak,és magasból tesznek arra,hogy másnak mi a jó.
Lehet hogy túlzásban vagyok egy kicsit,de én azt veszem észre,hogy ha egy mód van rá,mindent meg kell próbálnunk magunk megoldani,nem függeni senkitől.
Én is számtalanszor éreztem így az életben,családtagokkal,barátokkal,munkatársakkal egyaránt.
Vannak jó ismerőseim,de nem élem bele magam semmilyen nagy barátságba.
Nem kell magányosnak lenned,de sajnos számíts az ilyen változó emberekre,ez így lesz az egész életben.
És próbálj meg más helyeken,más környezetben is ismerkedni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!