Van az enyemhez hasonlo izlesu ember itt es furcsa az izlesem?
Figyelt kérdés
en mindig is szerettem volna hofeher hajat valligerot es akkora elol akkorat hogy eltakarja a jobb szememet :D (13 eves fiu)2017. máj. 20. 20:58
1/8 anonim válasza:
Mire megtanulsz helyesen írni pont kifehéredik a hajad...
2/8 anonim válasza:
Túl sok sci fit nézel. A varázslók, a boszorkányok szoktak így ki nézni :D
3/8 anonim válasza:
Én is kedvelem Cirilla Fiona Elen Riannon-t
4/8 anonim válasza:
Tipikus anime haj. Több fantáziád is lehetne.
5/8 anonim válasza:
Édesem, hamarosan megőszülsz és lesz olyan hajad.
Addig meg úgy néznél ki vele, mint egy ovis rajzfilmfigura.
6/8 anonim válasza:
Nekem mondjuk tetszene, akkor az én ízlésem is "fura". Akartam már én is fehér hajat, de fiúkon jobb szerintem. :) 16/l
7/8 anonim válasza:
Nem furcsa, de rossz helyen keresgélsz.
8/8 A kérdező kommentje:
de amugy nem az animek es filmek miatt csak nekem elso latasra nagyon megtettszett a feher haj eloszor talan egy fenykepen lattam es az nem anime vagy sci-fi filmbol valo fenykep volt hanem egy fiatal srace es a jobb szememmel baj van szoval... az nem baj szerintem ha mar el is takarna :D
2017. máj. 21. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!