Furcsa szerintetek az, ha egy huszonéves ember gyakran nosztalgiázik a régi szép időkön?
Figyelt kérdés
Gondolva itt a gyerekkorára és az általános iskolás korára amikor még minden jobb volt2017. febr. 4. 15:42
1/9 anonim válasza:
Én is ugyanezt teszem, szóval ha normálisnak nem is tartom, de mindenképp megértem azt, aki ezzel küszködik.
3/9 anonim válasza:
Normális. Én is szoktam nosztalgiázni. Sőt ha találkozok az általánosban vagy középsuliban megismert barátnőimmel velük is sokszor van hogy órákig nosztalgiázunk,sztorizunk a régi szép időkről.
4/9 anonim válasza:
Nem furcsa, engem sokat szivattak az osztálytársaim középsuliban, ennek ellenére nosztalgiával gondolok vissza azokra az időkre.
5/9 anonim válasza:
A nosztalgia bármely korban normális, főleg, hogyha a múltban voltak szép emlékeid amire szívesen emlékszel. Sok dolog csak egyszer történik meg az életben, éppen ezért oly értékes :)
6/9 anonim válasza:
Nem, én is szoktam. Sokkal jobb volt akkor.
7/9 Fatal_3rror_ válasza:
A nosztalgiázással nincs baj, baj akkor van ha valaki folyamatosan a múltban él, folyamatosan csak arról beszél, arra gondol, folyamatosan panaszkodik hogy "bezzeg régen".
Ahelyett hogy azon lenne hogy minden jobb legyen a jelenben, jövőben.
Ennek az ellenkezője a folyton a jövőben élő ember, aki mindig csak álmodozik, tervezget, de amikor a megvalósításon lenne a sor, akkor azt inkább kihagyja, és "újratervez" mindent, vagy tovább tervezgeti ugyanazt.
8/9 anonim válasza:
Én 14 évesen nosztalgiázok mindig, hogy milyen jó volt régen, és miért nem becsültem meg még jó volt. Ahogy süllyedek nem tudom mi lesz mire huszonéves leszek.....
9/9 anonim válasza:
nekem volt régebben kb 4-5 éve...csak a múltam érdekelt,meg az akkori dolgok.minden téren...
mostanság már arra sem emlékszem miért rajongtam vissza 15évvel korábbi dolgokba....igaz másabb volt.de kb úgy nem érdekel.ami volt elmúlt azt csá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!