Csak én szoktam néha megölelni a fiú barátaimat? Fiú-lány barátságról van szó, semmi több.
Én is megölelek sok embert és totál megértelek.
14/l
Ehh, az osztalytarsaid csak gyerekesek/feltekenyek hogy oket nem oleled meg. :D
Nem nagy dolog ez, en is minden talalkozaskor es bucsuzaskor olelkezek bizonyos emberekkel, akikkel ez megszokott nekem:)
Ne is törődj velük! Nekem is vannak fiú barátaim, igaz én nem ölelem meg őket, de akik barátok azok végül is meg szokták egymást ölelni (nem mindenki). Lehet, hogy közvetlen vagy, de ez nem jelent semmi komolyat :)
Aki "húúú"-zik, biztos irigy, vagy ők nincsenek felnőve, max azt hiszik magukról. Ne foglalkozz velük tényleg, ez gyerekes viselkedés. Ha nem figyelsz rájuk. egyszer csak abba hagyják, mert látni fogják, hogy te nem az a típus vagy, akit könnyen meg lehet bántani úgymond . :)
Nekem van egy fiúbarátom, akivel szoktam ölelkezni.
Legjobb barátommal sosem :D
De ha félreértik, ő bajuk. (Ne tudd meg, egy időben azt vágták a fejemhez, hogy elveszem a fiút a barátnőjétől x'D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!